Trippeln – v 13

Till helgen drar Allsvenskan äntligen igång igen och i Ljungskile, eller om det nu blir Borås, tar nykomlingen emot Hammarby som imponerat på försäsongen. Vi tror på en stabil bortaseger även om vi är väl medvetna om svårigheterna med att möta en nykomling i premiären. I Italien har vi hittat ett möte lite i skymundan av de stora lagen, nämligen mittenlaget Genoa mot bottengänget Reggina. Gästerna har inte vunnit borta i år och gör det inte nu heller. Till sist tror vi på ett målfyrverkeri i London mellan Tottenham och Newcastle och där firma Berbatov/Keane kommer fira stora triumfer mot ett svagt bortaförsvar.

Trippeln Vårt tips
Genoa – Reggina 1 – 40kr
Tottenham – Newcastle 1 (-1) – 32kr
Ljungskile – Hammarby 2 – 30kr

Genoa – Reggina – 1
Spelstopp: söndag 15:00
Bästa odds: 2,00 – :bet365:

Nykomlingen Genoa har gått oväntat bra i Serie A denna säsong och har till mångt och mycket skyttekungen Marco Borriello att tacka för det. Mötet mot Reggina är precis en sådan match mittenlag som Genoa ofta vinner. Kombinationen hemmaplan och gäster med svagt bortafacit som kanske inte är riktigt lika tända som när de möter storlagen brukar funka, därför kan vi inte motstå oddset 2,00 ggr pengarna hos bet365.

Tottenham – Newcastle – 1 (-1)
Spelstopp: söndag 16:00
Bästa odds: 2,07 – :betsson:

Newcastle hade innan helgens triumf mot Fulham 13(!) raka matcher i ligan utan seger, men resultatet gjorde att Newcastle återigen befinner sig på tryggare mark i tabellen. Laget är dock fortfarande i stort behov av poäng men att man ska ta några sådana på White Hart Lane, mot ligans målfarligaste hemmalag, har vi svårt att tro. Speciellt med tanke på Newcastles minst sagt svaga defensiv. Tottenham, som hittat formen igen efter tuffa cupmatcher, ångar på och vinner med minst två mål, till betssons fina odds 2,07.

Ljungskile – Hammarby – 2
Spelstopp: måndag 19:00
Bästa odds: 2,10 – :bet365:

Äntligen drar Allsvenskan igång igen, intressantare än någonsin. Ett lag som imponerat på försäsongen är Hammarby. Rami Shaaban har tillfört stabilitet i det talangfulla laget och Petter Andersson gjorde ett hattrick mot Gefle förra veckan. Ljungskile har matchat mot sämre lag inför säsongen och har en tunn trupp. Visserligen är nykomlingar som bekant alltid farligast tidigt på säsongen men här tror vi på Hammarby till 2,10 på bet365.