Trippeln – v 14

Trippeln rivstartar denna vecka med den hyperintressanta kvartsfinalen i Champions League mellan Arsenal och Liverpool. Arsenal vill hålla nollan på hemmaplan medan Liverpool säkert är nöjda med ett oavgjort resultat, vilket blir Odds Onlines tips. I Bundesliga har Frankfurt ett gyllene läge att på allvar utmana i toppen då man tar emot jumbon Nürnberg hemma på Commerzbank Arena. En chans man inte missar. Newcastle, som haft stora problem under säsongen, har äntligen kommit igång och säkrar nytt Premier League kontrakt genom att besegra bortasvaga Reading inför sina fanatiska fans på St James Park.

Trippeln Vårt tips
Arsenal – Liverpool X – 35 kr
Eintracht Frankfurt – Nürnberg 1 – 35kr
Newcastle – Reading 1 – 35kr

Arsenal – Liverpool – X
Spelstopp: onsdag 20:45
TV: TV6 20:30
Bästa odds: 3.10
– :Betsson:
En högdramatisk kvartsfinal i Champions League mellan två lag som nu möts tre gånger på kort tid. Matchen lär bli tät och tuff och mittfältskampen lär bli avgörande för vilket lag som avancerar. I den första matchen tror vi på Odds Online att lagen är för rädda för att förlora, vilket innebär oavgjort. Historiskt är matcherna mellan Arsenal och Liverpool svårtippade, men nu tror vi stenhårt på kryss till 3,10 på Betsson, ett resultat Liverpool nog kommer vara mest nöjda med.

Frankfurt – Nürnberg – 1
Spelstopp: lördag 15:30
TV: –
Bästa odds: 2,15
– :Bet365:
I tyska Bundesliga tror vi oss ha hittat ett mycket spelvärt objekt. Jumbon Nürnberg, med uselt bortfacit, möter formstarka Eintracht Frankfurt som ligger sjua och bara har fem poäng upp till andraplatsen. Hemmalaget har tre raka segrar och tog senast en imponerande skalp i och med 2-0 triumfen i bortamötet med Leverkusen. Nürnberg klarade visserligen oavgjort mot Bayern München i helgen men det var på hemmaplan, borta har man bara vunnit en match under säsongen. 2,15 hos Bet365 spelas därför utan tvekan.

Newcastle – Reading – 1
Spelstopp: lördag 16:00
TV: Canal Plus Sport Extra 16:00
Bästa odds: 1,80
– :Bet365:, :Canbet:, :Unibet:
Inspirerade av förra veckans lyckade spel på Genoa har vi denna vecka hittat ännu ett mittenlag som tar emot ett uselt bortagäng. Reading har bara tagit 6 poäng på bortaplan och hade fram till ett par omgångar sedan åtta raka förluster. Laget har visserligen ryckt upp sig på slutet men här räcker man inte till. Newcastle ser äntligen ut att ha hittat formen under kritiserade Kevin Keegan och kan i denna match i praktiken säkra nytt kontrakt. Anfallstrion Viduka, Owen och Martins är dessutom i bra form. Därför tippas ettan till 1,80 på Bet365, Canbet och Unibet!