Trippeln v 17

Två kryss och ett dubbelspel. Så ser veckans trippel ut. På Söderstadion möts seriens kanske två spelskickligaste mittfält när Hammarby gästas av Elfsborg. Ett oavgjort resultat känns lockande och blir därför Odds Onlines tips. Oavgjort tror vi även på i helgens hetaste ligamöte mellan Chelsea och Manchester United. Chelsea har ett grymt hemmafacit medan United känns aningen vassare. På denna veckas trippel har vi dessutom valt en dubbel bestående av Bordeaux och Roma, två lag som ligger tvåa i respektive serie och jagar ligatiteln.

Trippeln Vårt tips
Hammarby – Elfsborg X – 40 kr
Chelsea – Manchester U X – 40 kr
Bordeaux – Nice
Roma – Torino
1/1 – 46 kr

Hammarby – Elfsborg – X
Spelstopp onsdag 23/4 19:45
TV: TV4 Sport 19:45
Bästa odds: 3,30
– :bet365:
Allsvenskan. Elfsborg reser till Stockholm för att ta sig an Hammarby i en match mellan två av landets mest välspelande lag. Hammarby kommer från en snöplig förlust i Kalmar där man var ytterst nära poäng efter ett sent Kalmarmål medan Elfsborg tog en stabil trea hemma mot GIF Sundsvall. Hammarby var trots segern i förra hemmamatchen mot Helsingborg illa ute och mot Elfsborg tror vi inte man orkar med mer än oavgjort. Ett resultat gästerna lär vara ganska nöjda med.

Chelsea – Manchester United – X
Spelstopp lördag 26/4 13:45
TV: Canal Plus Sport 1, Canal Plus HD 13:45
Bästa odds: 3,25
– :expekt:, :betsson:
Seriefinal i Premier League. Vilken match som väntar på lördag eftermiddag. United kan i praktiken säkra guldet vid vinst. I dagsläget skiljer tre poäng mellan ettan United och tvåan Chelsea. Dessutom kommer båda lagen från semifinalspelet i Champions League där Chelsea har fördel av en dags extra vila. En avgörande faktor månne? Matchen lär bli tät, Chelsea har hemmafavör men United har fler matchvinnare i truppen i form av Ronaldo, Rooney, Tevez och Nani. Krysset känns som ett klokt spel!

Bordeaux – Nice – 1
Spelstopp lördag 26/4 20:00
TV: –

Roma – Torino – 1
Spelstopp lördag 27/4 15:00
TV: TV4 Plus

Spel: Dubbel
Bästa odds: 2,25
– :bet365:
Ligue 1 och Serie A. Båda lagen ligger tvåa i respektive liga och jagar ligaguldet. Bordeaux har fyra poäng upp till Lyon och har imponerat under säsongen. I helgen möter man ett Nice som saknar motivation och tre poäng lär inkasseras. Roma befinner sig i precis samma sits, skillnaden är att man har sex poäng upp till Inter. Roma är starka hemma och Torino kämpar för nytt kontrakt vilket förstås innebär extra motivation. Roma är dock klassen bättre och vinner, trots skadan på superstjärnan Francesco Totti.