Trippeln – v 18

Under onsdagskvällen ska det plockas fram en motståndare till redan finalklara Manchester United. En tuff och tät match väntar och krysset känns minst lika säkert som att spela på något av lagen. Odds Online tipset blir därför ett X då vi tror på 1-1 och förlängning. Som komplement till denna stormatch har vi denna vecka valt två Allsvenska spel till bra odds. Malmö FF jagar revansch och besegrar Örebro medan Djurgården tar årets femte seger i bortamötet med svaga nykomlingen GIF Sundsvall.

Trippeln Vårt tips
Chelsea – Liverpool X – 40 kr
Örebro – Malmö FF 2 – 40 kr
GIF Sundsvall – Djurgården 2 – 47 kr

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, är nu 1 270 kr.

Chelsea – Liverpool – X
Spelstopp onsdag 30/4 20:45
TV: TV6 – 20:45
Bästa odds: 3,10
– :bet365:, :eurobet:
Efter Manchester Uniteds avancemang till finalen ska det nu avgöras vilket lag av Chelsea och Liverpool som kommer göra United sällskap i Moskva i den helengelska finalen. Liverpool såg länge ut att ha skaffat sig ett mycket bra utgångsläge inför denna onsdags retur men självmålet av norrmannen John Arne Riise ändrade förutsättningarna drastiskt. Istället för att försvara ledningen, som man normalt är så skickliga på, måste man nu producera minst ett mål för att ta sig vidare. Återigen väntar en tät match och ett oavgjort resultat efter full tid ligger nära till hands. Luktar 1-1 och förlängning lång väg.

Örebro – Malmö FF – 2
Spelstopp söndag 4/5 16:00
TV: PPV Sport 3 – 16:00
Bästa odds: 2,35
– :unibet:
Malmö FF åkte på säsongens första förlust i Helsingborg och kommer revanschsugna till detta möte. Laget ser starkt ut och har i år även ett vägvinnande spel, främst på grund av spelskickliga spelare som Ola Toivonen och Labinot Harbuzi. Dessutom kom Jonatan Johannson igång senaste med säsongens två första fullträffar. Örebro å sin sida har hittills visat upp ett fint spel längs backen, dock har man problem att omsätta det fina spelet i mål. Toivonen avgör till Malmös fördel.

GIF Sundsvall – Djurgården – 2
Spelstopp söndag 4/5 16:00
TV: PPV Sport 1 – 16:00
Bästa odds: 2,15
– :bet365:, :betway:, :expekt:, :unibet:
Nykomlingen GIF Sundsvall har haft en tung inledning på säsongen och är i stort behov av poäng. Djurgården däremot är enda obesegrade lag i Allsvenskan efter åtta omgångar och skuggar Kalmar FF i toppen av tabellen. Sundsvall har visserligen tagit alla sina fyra poäng hemma på Norrporten Arena men då hette motståndarna Ljungskile och Trelleborg. Nu är motståndet betydlig tuffare och vi tror på Djurgården som kommer med gott självförtroende efter det sena vinstmålet senast. DIF har dessutom konstgräsvanan inne efter bortamatcher mot Gefle och Örebro, där det totalt blivit fyra poäng.