Trippeln – v 19

Under våren har Odds Onlines spelfond stadigt ökat i värde. En av förklaringarna är de många kryss vi prickat in och denna vecka går vi all-in med tre oavgjorda tips, där de två allsvenska matcherna spelas redan på onsdagskvällen. I Premier League är det dags för den sista omgången och spelarna i Spurs och Liverpool ser fram emot efterlängtat semestrande efter hårt matchande under året. Vi tror på täta allsvenska matcher och ett lite mer avslappnat möte i England, där båda lagen förmodligen är ganska nöjda med oavgjort.

TrippelnVårt tips
IFK Göteborg – Kalmar FFX – 45 kr
Djurgården – HammarbyX – 46 kr
Tottenham – LiverpoolX – 45 kr

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger inför v 19 på 1 361 kr.

IFK Göteborg – Kalmar FF – X
Spelstopp: onsdag 7/5 19:00
TV: PPV Sport 3 – 19:00
Bästa odds:
3,25 – :Betway:, :Eurobet:
Toppmatch på Ullevi i Göteborg där pressen ligger på hemmalaget. Kalmar ser väldigt starka ut och har verkligen satt färg på den allsvenska inledningen. I Göteborg kan man med sin fempoängsledning spela avslappnat och avvaktande i väntan på att hemmalaget ska gå bort sig. Göteborg bör vinna, eller minst få oavgjort för att inte släppa iväg Kalmar allt för långt i tabellen. Laget har dock inte imponerat spelmässigt ännu trots att man tagit full pott i sina fyra hemmamatcher. Den sviten tror vi Kalmar bryter då man får med sig ett oavgjort resultat hem till Småland.

Djurgården – Hammarby
– X
Spelstopp: onsdag 30/4 20:00
TV: Canal Plus Sport 1, Canal Plus Sport HD – 20:00
Bästa odds: 3,25
– :Betsson:, :Betway:, :Eurobet:, :Unibet:
Så var det dags för säsongens tredje stockholmsderby, denna gång mellan tabelltvåan Djurgården och tabellnian Hammarby. Båda lagen kommer från 0-0 matcher, Djurgården fick bara med sig en poäng från Sundsvall medan Hammarby delade på poängen med IFK Göteborg hemma på Söderstadion. Vi tror på en tät och tuff match – inget unikt i derbyn – där inget av lagen vågar riskera för mycket framåt. Dessutom har båda lagen anfallsproblem. Därför blir tipset oavgjort.

Tottenham – Liverpool – X
Spelstopp söndag 11/5 16:00
TV: –
Bästa odds: 3,35
– :Betsson:
Betydelselös match i Premier League där gästande Liverpool redan är klara för Champions League kval och hemmalaget Spurs fixat UEFA-cupspel i och med triumfen i ligacupen i vintras. Två spelande lag som båda lär nöja sig med oavgjort i den sista omgången. Spurs hade spelat 1-1 i sena fyra senaste matcher innan man vann med 1-0 borta mot Reading senast. Liverpool å sin sida har kryssat i två av de tre senaste bortamatcherna, och man kommer dessutom slitet efter de hårda semifinalerna i Champions League. Oavgjort känns som ett vettigt spel!