Trippeln – v 21

Tre oavgjorda tips står på menyn denna vecka. Först ut är naturligtvis veckans stora höjdpunkt, Champions League finalen på Luzhniki Stadion i Moskva mellan Manchester United och Chelsea. Årets match lär bli tät och oerhört spännande, och Odds Onlines tips blir oavgjort. Just kryss är denna veckas tema så vi även tippar oavgjort i trippelns övriga två matcher, kvalmötet i England mellan Bristol City och Hull samt det mexikanska semifinalmötet mellan San Luis och Cruz Azul.

Trippeln Vårt tips
Manchester U – Chelsea X
Bristol C – Hull X
San Luis – Cruz Azul X


Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 213 kr.

Manchester United – Chelsea – X
Insats – 41 kr
Spelstopp: onsdag 21/5 kl 20:45
TV: TV6, Viasat Sport 2, Viasat Sport HD – 20:00
Bästa odds:
3,00 – :Bet365:
Äntligen är det dags för final i världens finaste klubblagsturnering, Champions League. Manchester United kommer till spel stärkta av ligaguldet och har en mycket framgångsrik säsong bakom sig. Chelsea spurtade starkt i ligan men orkade inte hela vägen fram och har nu siktet inställt på Champions Leaguebucklan istället. Två imponerande lag där det skulle förvåna mycket om något lag vinner med mer än ett måls marginal. Nej, här blir det en mycket rafflande förlängning som avgör!

Bristol City – Hull – X
Insats – 40 kr
Spelstopp: onsdag 24/5 kl 16:00
TV: Viasat Sport 1 – 20:00
Bästa odds:
3,25 – :Bet365:, :Betsson:
Ytterligare en final, om än av det lite mindre glamorösa slaget. Bristol City och Hull gör upp om en plats i nästa säsongs Premier League efter att Bristol slagit ut Crystal Palace och Hull gjort detsamma med Watford i kvalsemifinalerna. Matchen spelas på Wembley och i ligan skiljde inte mer än en poäng till Hulls fördel. I ligan vann Bristol City hemmamötet med 2-1 medan matchen i Hull slutade 0-0. Precis som i Champions League finalen tror vi på kryss.

San Luis – Cruz Azul – X
Insats – 40 kr
Spelstopp torsdag 22/5 kl 03:00
TV: –
Bästa odds:
3,25 – :Betsson:
Semifinal i det mexikanska mästerskapet där San Luis har tagit sig till semi genom att först besegra Pachucha i kvalet till slutspelet, och därefter Toluca i kvarten. Cruz Azul var direktkvalificerade till kvartsfinalspelet och har således bara mött ett lag hittills i form av Jaguares som man slog ut efter två oavgjorda matcher och mål på bortaplan. San Luis har ett litet övertag historiskt sett men i en semifinal tror vi att det blir oavgjort.