Trippeln – v 22

Utbudet är magrare än på länge men vi fortsätter trots att leta odds med högt spelvärde. Med dryga tio dagar till fotbolls-EM väljer vi att denna vecka prova på ett spel på en av de träningslandskamper som fungerar som uppladdning till turneringen. Vi tror på ett oavgjort resultat i mötet mellan Ryssland och Serbien, ett möte där Serbien tidigare setts som det starkare laget men där det är Ryssland som spelar EM. Trippeln kompletteras med toppmöte i Norge och den tredje Stanley Cup-finalen.

TrippelnVårt tips
Pittsburgh – Detroit1
Ryssland – SerbienX
Fredrikstad – StabaekX

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 215 kr.


Pittsburgh – Detroit
– 1
Insats: 51 kr
Spelstopp: torsdag 29/5 01:05
TV: Canal Plus Sport, NASN – 01:45
Bästa odds:
2,50 – :expekt:, :unibet:
Nu är det upp till bevis för talangfulla Pittsburgh Penguins med Crosby och Malkin i spetsen. Efter två raka förluster väntar laget fortfarande på det första målet i finalserien mot svensklaget Detroit Red Wings. Vinner gästerna är det 3-0 i matcher, då är Stanley Cup med största sannolikhet avgjort. Vinner Penguins väntar flera spännande matcher. Vi tror att Pittsburgh vinner sin första hemmamatch i finalserien och sätter press på Detroit.

Ryssland – Serbien – X
Insats: 35 kr
Spelstopp: onsdag 28/5 18:00
TV: –
Bästa odds: 3,30
– :Bet365:
Serbien missade EM-slutspelet i Schweiz/Österrike vilket naturligtvis var en missräkning för den fotbollstokiga nationen. I mötet med Sveriges gruppmotståndare Ryssland är viljan att visa sitt rätta jag förmodligen stark medan Guus Hiddinks Ryssland ser matchen som perfekt EM-uppladdning. Vi tror på en tät tillställning och ett oavgjort resultat, kanske 2-2.

Fredrikstad – Stabaek
– X
Insats: 35 kr
Spelstopp söndag 1/6 18:00
TV: –
Bästa odds: 3,35
– :Betway:
Toppmöte i norska tippeligan mellan serieledande Stabaek och Fredrikstad. Serieledarna har fyra poäng tillgodo på tvåan Fredrikstad efter åtta omgångar. Båda lagen har tagit full pott hemma, men Stabaek har två vinster och två oavgjorda på bortaplan. Vi tippar oavgjort och oförändrad marginal mellan lagen i tabellen. Gästerna känns något starkare i år medan Fredrikstad har liten favör av hemmaplan, därav tipset.