Trippeln – v 24

Med fotbolls-EM lossnade det ordentligt på spelfonden veckan som gick. Visserligen missade vi det oavgjorda spelet i premiärmötet mellan Schweiz och Tjeckien, men sedan prickade vi in tre raka spel till bra odds. Inspirerade fortsätter vi nu med full fokus på EM. I Odds Onlines trippel denna vecka tror vi mycket på Schweiz, Polen, Italien och slutligen oavgjort mellan ett formtoppat Holland och ett revanschsuget Frankrike.

Trippeln Vårt tips
Schweiz – Turkiet 1
Österrike – Polen
Italien – Rumänien
2
1
Holland – Frankrike X

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 348 kr.


Schweiz – Turkiet
– 1
Insats: 46 kr
Spelstopp: onsdag 11/6 20:45
TV: TV4 – 20:45
Bästa odds:
2,30 – :expekt:
Först ut denna spelvecka är Schweiz – Turkiet, en match där båda lagen bör gå för seger om det ska bli någon fortsättning i turneringen. Speciellt med tanke på att båda lagen förlorade i premiäromgången. Båda lagen saknar viktiga spelare. Schweiz får klara sig utan stjärnanfallaren Alexander Frei medan Turkiet kan tvingas spela utan mittbackarna Gökhan Zan och Servet Cetin som alla startade i den första matchen. Turkiet saknar dessutom spelmotorn Emre som även han är skadad. Det här vinner hemmanationen.

Österrike – Polen – 2
Spelstopp: söndag 12/6 20:45
TV: TV4 – 20:45
Bästa odds:
2,30 – :eurobet:
—– Italien – Rumänien – 1
Spelstopp: fredag 13/6 18:00
TV: TV4 18:00
Bästa odds:
1,73 – :bet365:

Sammanlagt odds: 3,98
Insats: 44 kr

Precis som förra spelveckan satsar vi återigen på en dubbel. Tyskland/Kroatien kändes väldigt säker. Lika säkra är förstås inte spelen på Polen och Italien men vi tror ändå att dessa två vinner sina respektive matcher. Polen imponerade mot Tyskland och här lär man få bättre utdelning på sitt underhållande anfallsspel. Italien spelar för hedern och som alla vet är ett desperat Italien inget roligt lag att möta. Rumänien ser starka ut defensivt men här tror vi inte att man räcker till offensivt.

Holland- Frankrike – X
Insats: 44 kr
Spelstopp söndag 13/6 20:45
TV: TV4 20:45
Bästa odds:
3,10 – :bet365:, :betway:, :canbet:, :eurobet:
Ett högst intressant möte där Holland kan spela avslappnat efter storsegern över Italien medan Frankrike har pressen på sig efter 0-0 mot Rumänien. Sett till förra omgången vinner naturligtvis Holland, men fotbollen är som bekant mer komplicerad än så. Vi tror att Frankrike – som är bra bakåt – rycker upp sig och tar poäng mot ett Holland som borde få svårt att ta full pott mot både Italien och Frankrike. Därav krysset.