Trippeln – v 25

Dags för revansch efter en mindre bra vecka och vad passar då bättre än att sätta sitt hopp till ett lag och en spelare som brukar leverera vid kritiska tillfällen i mästerskapsgruppspel. Denna vecka tror vi att Sverige besegrar Ryssland och att Henrik ”Henke” Larsson gör mål. Som komplement har vi valt ett spel på Kroatien, ett lag som imponerat stort hittills och som ställs mot ett Turkiet som krånglat sig vidare till kvartsfinal. Här tar det dock stopp.

TrippelnVårt tips
Ryssland – Sverige2
Henrik Larsson gör målJa
Kroatien – Turkiet1

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 214 kr.

Ryssland – Sverige – 2
Insats: 35 kr
Spelstopp: onsdag 18/6 20:45
TV: TV4 – 20:45
Bästa odds:
2,65 – :expekt:, :unibet:
Nu gäller det för Sverige. Visserligen ska man aldrig spela med hjärtat men här tror vi att Sverige i grund och botten är det bättre laget. Trots att vissa tyckare inte imponerats över Sveriges insats anser vi att Sverige gjort det mycket bra i årets EM. Laget håller en hög nivå och den rutin som finns hos flera av spelarna kommer vara nyttig i denna match. Orutinerade Ryssland är bra och ska inte underskattas, men här avgör just erfarenheten av stora mästerskapsmatcher till Sveriges fördel.

Henrik Larsson gör mål – Ja
Insats: 50 kr
Spelstopp onsdag 13/6 20:45
TV: TV4 20:45
Bästa odds:
3,50 – :eurobet:
Henrik Larsson har under sin framgångsrika karriär gjort mål i alla de fem slutspel han deltagit i. Odds Online tror inte att den sviten spricker i år. Mot ett anfallsglatt Ryssland, som med stor säkerhet kommer lägga mest krut på att hindra Zlatan Ibrahimovic från att göra mål, är det upplagt för ett mål av Henrik Larsson. Varför inte ett kontringsmål när Ryssland jagar nödvändigt segermål?

Kroatien – Turkiet – 1
Insats: 36 kr
Spelstopp fredag 20/6 20:45
TV: TV4 20:45
Bästa odds:
2,00 – :eurobet:
Kroatien har imponerat stort under gruppspelsomgångarna. Den nervösa premiärsegern mot Österrike följdes upp av stort spel mot Tyskland innan man vann den betydelselösa matchen mot Polen. Nu väntar Turkiet som på något märkligt sätt krånglat sig vidare från grupp A. Makalösa vändningar mot både Schweiz och Tjeckien tog laget vidare till kvartsfinal, men nu tar det roliga slut för Turkiet.