Trippeln – v 27

Så var fotbolls-EM över för den här gången. Spanien vann välförtjänt turneringen efter att ha finalbesegrat Tyskland. För Spelfonden gav EM ett blandat resultat. En bra början följdes av ett mindre bra slut, men nu tar vi nya tag! Spelfonden ligger fortfarande plus och denna vecka satsar vi hårt på nystarten av Allsvenskan.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 065 kr.

Onsdag 2/7 19:00 Gefle – Kalmar FF Spel: 2 – Insats 36 kr
TV: – PPV Sport 1
Bästa odds – 2,15 :unibet:
Omstart i Allsvenskan och vårens succélag Kalmar FF åker till Gävle för möte med Gefle. En match som Odds Online tror Kalmar vinner. Gefle känns inte alls lika pigga som under fjolåret och mot serieledarna får man det tufft. Gästerna imponerade dessutom i cupen där superettanlaget Degerfors besegrades med hela 6-1.
Onsdag 2/7 19:00
Halmstad – Hammarby
Spel: X – Insats 35 kr
TV: – PPV Sport 3
Bästa odds – 3,35 :unibet:
Två lag med en del frågetecken att räta ut möts på Örjans Vall i Halmstad. Hemmalaget ska klara sig utan den till Danmark flyktade Martin Fribrock och Hammarby har stora försvarsproblem. Odds Online tror på oavgjort, varför inte 1-1.
Onsdag 2/7
Djurgården – Elfsborg
Spel: X – Insats 35 kr
TV: – Canal Plus Sport 1
Bästa odds – 3,30 :bet365:
På Stockholms Stadion möts två av lagen som slåss i toppen av tabellen. Åttan Djurgården har två nytillskott i truppen i form av mittfältaren Prince Ipke Ekong och högerbacken Patrik Haginge. Tvåan Elfsborg har sett stabila ut under våren och har ett rutinerat lag som säkert kommer utmana om guldet framåt hösten. Odds Online tippar kryss!