Trippeln v 32

Denna vecka satsar vi våra pengar i England, Frankrike och Sverige. Leeds och Valenciennes vinner sina respektive premiärer medan Helsingborg fortsätter sin marsch mot toppen genom att bortabesegra ett försvagat Halmstad.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 988 kr.

Lördag 9/8 13.00 Scunthorpe – Leeds Spel: 2 – Insats 30 kr
TV: –
Bästa odds – 2,35 :betsson:
Premiär i engelska tredjedivisionen där forna storlaget Leeds kämpar för att ta sig tillbaka till finrummet. Fjolårssäsongen slutade i moll då man misslyckades i kvalet till andraligan men i år är siktet inställt på avancemang. Vi tror att Leeds får en flygande start och bortabesegrar nedflyttade Scunthorpe till Betssons 2,35.
Lördag 9/8 21:00
Valenciennes – St Etienne
Spel: 1 – Insats 32 kr
TV: –
Bästa odds – 2,50 :bwin:
Premiäromgång också i franska Ligue 1 där Valenciennes tar emot St Etienne. Vårt tips blir en etta. Valenciennes undvek nedflyttning med fem poängs marginal i fjol medan St Etienne kvalificerade sig för spel i Uefacupen. Hemmalaget har dock vunnit motsvarande match två gånger i rad.
Måndag 11/8 20:00
Halmstad – Helsingborg Spel: 2 – Insats 36 kr
TV: – Canal Plus Sport 1 19:40
Bästa odds – 2,35 :bet365:
Helsingborg har fått upp ångan ordentligt och skuggar Kalmar FF och Elfsborg i toppen av Allsvenskan. Laget har vunnit sju av sina åtta senaste matcher i Allsvenskan och är en stark utmanare till det allsvenska guldet. Motståndarna Halmstad går en tuff höst till mötes. Efter förlusterna av Martin Fribrock och Peter Larsson har truppen försvagats ordentligt. 1-1 i våras men nu vinner HIF.