Trippeln v 36

Efter en mindre lyckad spelvecka tar vi nu sikte på VM-kvalet. Två av våra spel denna vecka kommer därifrån. Först och främst lägger vi ett spel på Sverige mot Albanien. Dessutom en dubbel med Polen och Slovakien som segrare. Trippeln kompletteras med Leeds som inlett knackigt i den engelska trededivisionen men som nu vinner hemma på Elland Road.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 980,90 kr.

Lördag 6/9 16:00 Leeds – Crewe Spel: 1
Insats 37 kr
TV: –
Bästa odds – 1,55 :centrebet:
Leeds siktar på att ta sig tillbaka till Premier League men än så länge går det knackigt för det forna storlaget. En seger på fyra matcher är naturligtvis för dåligt, men nu har man chansen att ta säsongens andra seger när man tar emot bottenlaget Crewe hemma på Elland Road. Och vi tror att det är en lämplig uppgift som ger tre poäng.
Lördag 6/9 17:00
Polen – Slovenien Spel: 1

Lördag 6/9 17:30
Slovakien – Nordirland Spel: 1
Insats 25 kr
TV: –
Bästa odds – 1,50 :expekt: / 1,91 :bet365:, :888sport:, :eurobet: = 2,86
VM-kvalet bjuder inte på många matcher med speciellt höga odds, därför satsar vi denna vecka på en dubbel där vi tror mycket på Polen och Slovakien. Polen möter ett ganska svagt Slovenien och bör ta tre poäng för att få en bra start i kvalet. Slovakien ställs mot ett av EM-kvalets stora överraskningar, Nordirland. Vi tror dock att Nordirland får en reaktion i detta kval och förlorar i Slovakien.
Lördag 6/9 18:45 Albanien – Sverige Spel: 2
Insats 36 kr
TV:TV4 – 18:45
Bästa odds – 1,65 :expekt:
En lurig premiär i VM-kvalet för Sverige som dock är det klart bättre laget. Sverige brukar dessutom prestera i matcher av den här typen. Zlatan Ibrahimovic och Henrik Larsson avgör till Sveriges fördel. Återstår att se om Lagerbäck vågar satsa på ”nya” 3-5-2 uppställningen. Vi tror han gör klokt i att spela med fyrbackslinje. Seger blir det oavsett.