Trippeln v 38

Denna vecka har vi valt tre heta möten i Bundesliga, Premier League och La Liga. Hoppet står till att alla matcher, eller åtminstone någon, slutar oavgjord. Vi är hoppfulla efter en tuff tid för spelfonden och tror att kurvan vänder uppåt nu.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 846,25 kr.

Lördag 20/9 15:30 Bayern München – Werder Bremen Spel: X
Insats 28 kr
TV: –
Bästa odds – 3,60 :bwin:
Toppmöte i tyska Bundesliga mellan två lag som båda spelade i Champions League i veckan. Påverkar säkert lagen inför detta möte och vi tror att anfallsspelet kan bli lidande av matchandet i CL. Inget av lagen vill förlora, därför tror vi också båda lagen är relativt nöjda med ett oavgjort resultat, även om hemmalaget naturligtvis alltid vill vinna inför sin hemmapublik. Har slutat 1-1 två år i rad här.
Söndag 21/9 15:00Chelsea – Manchester United Spel: X
Insats 28 kr
TV:Canal Plus Sport 1, Canal Plus Sport HD
Bästa odds – 3,20 :eurobet:, :unibet:
Fjolårets stora giganter möts igen, denna gång i Premier League. Precis som iden tyska matchen ovan spelade båda lagen Champions League i veckan och precis som vi resonerade tidigare tror vi att europamatcherna sätter sina spår. Chelsea söker revansch efter CL-finalförlusten, men mer än oavgjort fixar man inte här. United har helt enkelt inte råd att förlora och släppa iväg Chelsea.
Söndag 21/9 17:00Real Betis – SevillaSpel: X
Insats 28 kr
TV:
Bästa odds – 3,30 :888sport:
Ett stekhett derby mellan Real Betis och Sevilla där mer än poäng står på spel. Betis har inlett knackigt och efter två matcher ännu inte gjort mål. Sevilla har däremot gjort fem mål. Här tror vi dock att derbyatmosfären gör att lagen börjar från noll och matchen lär bli tät och intensiv. Därför blir tecknet X.