Trippeln v 44

Efter en riktig floppvecka där våra vinnare Shakhtar, Valencia och Palermo föll hittar vi denna vecka två intressanta möten i Serie A, samt ett i La Liga. Napoli och Genoa är två lag som på allvar utmanar om europaplatser i år och som under onsdagen har klart lämpliga uppgifter. Det har även Villarreal som på lördag möter ett svagt Athletic Bilbao på bortaplan.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 721 kr.

Onsdag 29/10 20.30
Napoli – Reggina
Spel: 1
Insats 25 kr
TV:-
Bästa odds – 1,50 :expekt:
Napoli är äntligen tillbaka där man hör hemma, i toppen av Serie A. Laget har under snart två årtionden med problem kommit tillbaka och hittills i år har man imponerat stort. Napoli ligger trea på samma poäng som Udinese och Inter och under onsdagen tar man fjärde raka hemmasegern när Reggina kommer på besök.
Onsdag 29/10 20.30 Genoa – CagliariSpel: 1
Insats 25 kr
TV:
Bästa odds – 1,67 :888sport:
Också Genoa har visat fin form under säsongsinledningen, framförallt på hemmaplan där det blivit fyra vinster av fyra möjliga. Borta har det dock inte gått lika bra. Nu har man dock hemmamatch igen, denna gång mot ett Cagliari som normalt plockar sina poäng hemma. Genoa vinner.
Lördag 1/11 20:00Athletic Bilbao – Villarreal Spel: 2
Insats 22 kr
TV: –
Bästa odds – 2,30 :888sport:
Villarreal åker till Bilbao med förhoppningen om tre nya poäng i La Liga. Och man har goda förutsättningar att klara av uppgiften. Laget är obesegrat i ligan och skuggar de tre storklubbarna Valencia, Barca och Real. Mot Atletic Bilbao, som ligger på nedflyttningsplats och redan förlorat tre hemmamatcher blir det seger.