Trippeln v 46

TrippelnMarginalerna var inte riktigt på vår sida veckan som gick. Läs mer om det i Återblicken. Nu blickar vi framåt och redan på onsdagen spelas en av de tre matcher vi valt ut denna vecka. Växjö Lakers är bara tre poäng bakom Leksand och passerade Malmö senast. Nu vinner man miniderbyt mot Nybro. På torsdagen är det dags för det första av två kvalmöten till Allsvenskan och BP inleder med vinst. Vinner gör också Everton som vaknat i Premier League. Middlesbrough orkar inte störa.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 742,15 kr.

Onsdag 12/11 19.00
Nybro – Växjö Lakers
Spel: 2
Insats 24 kr
TV:-
Bästa odds – 2,25 :bwin:, :centrebet:, :unibet:
Växjö Lakers har successivt flyttat fram positionerna sedan man gick upp i landets näst högsta serie för några år sedan. I år utmanar man på allvar om topplaceringarna och efter 16 spelade omgångar är man tvåa, bara tre poäng bakom hyllade Leksand. I miniderbyt mot Nybro vinner man igen. Nybro har en usel form och har bara en övertidsseger på de sju senaste matcherna.
Torsdag 13/11 19.00 Brommapojkarna – Ljungskile
Spel: 1
Insats 24 kr
TV: TV4 Sport
Bästa odds – 2,35 :expekt:
Ljungskile undvek mot alla odds direkt nedflyttning ur Allsvenskan. Nu väntar dock ett ovisst kval mot ett mycket formstarkt Brommapojkarna. BP avslutade Superettan starkt med fem raka segrar och spurtade förbi Assyriska i den sista omgången. Ljungskile avslutade Allsvenskan svagt och vi tror man får problem här. BP vinner.
Söndag 16/11 14:30Everton – Middlesbrough Spel: 1
Insats 26 kr
TV: Canal Plus Sport 2, Canal Plus Sport HD
Bästa odds – 1,85 :unibet:
Everton ser ut att ha kommit igång ordentligt i Premier League. Tre raka segrar och en imponerande vändning senast mot West Ham. Middlesbrough vann mot Aston Villa borta senast, men en ny bortavinst blir det inte då laget inte är tillräckligt stabilt.