Trippeln v 47

Denna vecka tror vi att Troja/Ljungby bortabesegrar Huddinge i hockeyallsvenskan, Villarreal slår Valladolid i La Liga, samt att toppmötet i italienska Serie A mellan Inter och Juventus slutar oavgjort. Den sistnämnda matchen är förstås extra intressant då Zlatan Ibrahimovic ställs mot Olof Mellberg. Duon  vilar i veckans landskamp och kommer pigga och fräscha till bataljen i Milano.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 722,15 kr.

Onsdag 19/11 19.00
Huddinge – Troja/Ljungby
Spel: 2
Insats 24 kr
TV:-
Bästa odds – 2,10 :ladbrokes:, :unibet:
Nykomlingen Troja/Ljungby har imponerat stort under säsongen och slåss om en playoffplats i hockeyallsvenskan medan jumbon Huddinge får svårt att hålla sig kvar. Gästerna har dessutom vunnit tre raka och har god form. Smålänningarna vinner.
Lördag 22/11 20.00 Villarreal – Real Valladolid
Spel: 1
Insats 24 kr
TV: TV4 Sport
Bästa odds – 1,50 :bwin:, :expekt:, :unibet:
Villarreal fortsätter att utmana giganterna i spanska La Liga. Elva omgångar in i serien är man fortfarande obesegrade och man har endast Barcelona före sig i tabellen. 13:e placerade Valladolid skrällde visserligen senast mot Real Madrid, men det var hemma och här väger man för lätt.
Lördag 22/11 20:30Inter – Juventus Spel: X
Insats 24 kr
TV: Canal Plus Sport 2, bet365 (streaming)
Bästa odds – 3,10 :betsson:, :canbet:, :eurobet:
Helgens höjdpunkt hittar vi i Serie A. Zlatans Inter mot Juventus, med Olof Mellberg och eventuellt Albin Ekdahl i truppen. Inter toppar ligan och Juventus, med Alessandro del Piero i spetsen, har radat upp segrar. Vi tror att toppmötet slutar oavgjort.