Trippeln v 48

TrippelnMed tanke på helgens stundande derbydramatik i Premier League håller vi fullt fokus på England denna vecka. Vi inleder på lördag då den mycket prestigefyllda matchen i nordost mellan antagonisterna Middlesbrough och Newcastle spelas. På söndagen smäller det sedan ordentligt två gånger om. Först ut är Manchesterderbyt som följs upp av det heta Londonderbyt mellan Chelsea och Arsenal.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 700,55 kr.

Lördag 29/11 16:00
Middlesbrough – Newcastle
Spel: X
Insats 30 kr
TV:Canal Plus Sport Extra
Bästa odds – 3,40 :eurobet:
Motsvarande match har slutat oavgjort i sex av de senaste åtta mötena. Vi tror att matchen slutar med delad pott igen. Newcastle har hämtat sig efter den svaga starten och 0-0 på Stamford Bridge senast imponerar. Borough blandar och ger och är normalt ganska svårtippade. Vi litar dock till statistiken och spelar X.
Söndag 30/11 14:30 Manchester C – Manchester U
Spel: X
Insats 20 kr
TV: Canal Plus Sport 1, Canal Plus Sport HD
Bästa odds – 3,50 :bet365:
Manchesterderbyt är hetare än på länge, mycket tack vare Citys dubbelseger ifjol. United kommer revanchsugna, men bortaspelet har inte imponerat och vi tror att lagen delar på poängen här. City imponerade för övrigt stort mot Arsenal senast, medan United kommer direkt från Champions Leagespel.
Söndag 30/11 17:00
Chelsea – Arsenal Spel: X
Insats 20 kr
TV: Canal Plus Sport 1, Canal Plus Sport HD
Bästa odds – 3,60 :bet365:
I London möts två av de senaste årens stora kombattanter. Chelsea tar emot Arsenal och sett till form och ligaposition bör hemmalaget vinna. Arsenal kommer dock stärkta av avancemanget i CL och tar en poäng här. Dessutom drar man nytta av en dags extra vila efter CL, samt det faktum att man spelade hemma medan Chelsea hade bortamatch i Frankrike.