Trippeln – v 16

Denna vecka kör vi två fotbollsmatcher och ett spel på slutspelet i hockeyn. Fotbollsmatch nr 1 finner vi hemma i Sverige och Allsvenskan. Malmö ska ta sin första seger för i år hemma mot Gefle. Sen har vi finalmatch nr.5 i hockeyn och vi gissar att Johan Davidsson i HV71 gör mål igen. Han har gjort 6 poäng de senaste två matcherna och det tyder på form. Och till sist spelar vi en match i Premier League där bottenlaget Fulham tar emot Liverpool. Det ska bli vinst för Liverpool här utan att behöva ta i alltför mycket.

Trippeln Vårt tips
Malmö FF – Gefle HT (1) – 38 kr
HV71 – Linköping J.Davidsson mål – 37 kr
Fulham – Liverpool 2 – 37 kr

Malmö – Gefle – HT (1)
Spelstopp onsdag 16/4 19:00
TV: PPV Sport 2 19:00
Bästa odds: 2,31
– :betsson:
Allsvenskan. Malmö tar emot Gefle på hemmaplan och det är nog dags för en första hemmaseger för Malmös del. Laget har inte vunnit någon av de fyra första matcherna, det har dock Gefle gjort. Men motståndet för MFF har varit hyfsat bra. Man har mött lag som Elfsborg, Djurgården och Göteborg. Gefle grejade oavgjort borta mot Helsingborg senast vilket får anses som en bra bedrift. Men i denna match är det dags för Malmös första seger. Oddset på att Malmö leder i Halvtid på 2.31 hos Betsson lockar.

HV71 – Linköping – J.Davidsson mål
Spelstopp onsdag 16/4 19:30
TV: kanal 5 19:30
Bästa odds: 2,55
– :expekt:
Hockey Slutspel. 2-2 i matcher och därmed har HV71 utjämnat mot Linköping. Nu är det riktigt spännande och vi tror inte att det blir resultat liknande senaste 5-1 segern till HV71. Nu är båda lagen rädda för att förlora eftersom det i det här läget innebär matchboll för det vinnande laget. Linköping har fördel nästa match genom hemmais så vi tror att HV71 vinner detta möte efter förlängning. Men vårt spel blir att Johan Davidsson gör mål till oddset 2.55 på Expekt.

Fulham – Liverpool – 2
Spelstopp lördag 19/4 16:00
TV: Canal + Sport 1
Bästa odds: 2,00
– :expekt:
Premier League. Fulham har verkligen inte övertygat i Premier League denna säsong och laget ligger väldigt illa till i tabellen. Fulham finns på 19:e plats av 20 och Liverpool ligger på en 4:e placering och är med den med för fortsatt spel ute i Europa om den står sig. Visserligen har Liverpool spel i Champions League nästa tisdag mot Chelsea men de bör ändå klara denna uppgift. Vi spelar Liverpool till oddset 2.00 hos Expekt.