Trippeln v 20

Det har gått ganska bra för vår spelfond i vår, men förra veckans kryss gav ingenting i utdelning tyvärr. Den kommande veckan bjuder flera intressanta möten och vi har hittat tre fina spel till bra odds. Först ut är ett taggat Sverige mot Tjeckien i Hockey VM. Sedan följer vi finalen i Englands FA Cup där Portsmouth ska se till att ta hem den seger de har laddat så mycket inför. I Spanien är det sista omgången och vi spelar oavgjort i matchen mellan Espanyol och Almeria

TrippelnVårt tips
Tjeckien – Sverige2 – 42 kr
Portsmouth – Cardiff1/1 – 40 kr
Espanyol – AlmeriaX – 40 kr

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger inför v 20 på 1 225 kr.

Tjeckien – Sverige – 2
Spelstopp: onsdag 14/5 19:00
TV: TV 6, Via.Sport HD – 19:00
Bästa odds:
2,52 – :Betfair:
2,40– :Expekt:, :Betsson:

Det är äntligen dags för kvartsfinal i Hockey VM och Sverige möter Tjeckien, igen. Förra mötet i gruppen slutade med vinst för Tre kronors del, 5-3 blev slutresultatet. Mycket talar för en Svensk vinst. Tre kronor verkar taggat inför uppgiften samtidigt som spelarna är medvetna om det Tjeckiska lagets effektivitet i bl.a. powerplay. Tre kronor får tillbaka Douglas Murray efter sin matchavstängning och Kenny Jönsson förstärker också med sin närvaro inför mötet. Vi tror på Tre kronor utan att vara allför gulblå och spelar en tvåa.

Portsmouth – Cardiff
– 1/1
Spelstopp: lördag 17/4 16:00
TV: Canal Plus Sport 1, 15:30
Bästa odds: 2,75
– :Bet365:

På lördag är det dags för final i FA cupen i England och titeln ska gå till Portsmouth eller Cardiff. Vi tror att Portsmouth drar det längsta strået i den här kampen. Pompey slutade på åttonde plats i Premier league och Cardiff slutade på 12:e plats i The Championship. Givetvis så går Cardiff in med motivationen att vinna, men vi tror att hemmalaget ska vara ett nummer för stora i denna match. Siktet har nog varit inställt på att vinna FA Cup titeln ett tag nu för Pompey och de kommer att gå för fullt för att få den. Vi spelar ledning redan i HT för hemmalaget och den kommer de sen att behålla matchen ut.

Espanyol – Almeria– X
Spelstopp lördag 17/5 20:00
TV: –
Bästa odds: 3,40
– :Bet365:
En betydelselös match i spanska Primera division där två mittenlag möts. De befinner sig i ingenmansland och har inget att vinna och heller ingenting att förlora. Det gör nog att motivationen är på en låg nivå hos båda lagen vilket gör att ett oavgjort resultat känns nära. Espanyol har två förluster de senaste två matcherna och dessförinnan en oavgjord. Almeria har precis samma statistik. Vilket talar för en bristande motivation och den lär inte stiga inför detta sista betydelselösa möte i ligan. Ett X känns absolut nära och spelvärt här.