Trippeln v 35

Denna vecka bjuder på en hel del fotboll i de båda cuperna i Europa. Därifrån hämtar vi våra två första matcher. Först ut är kvalet till Champions League där BATE Borisov och Levski Sofia möts under onsdagen. På torsdagen är det Elfsborgs tur att ta sig vidare till Uefacupen och i helgen tror vi hårt på Sunderland i mötet med Svennis förra klubb, Manchester City.

Värdet på spelfonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ligger på 1 088,90 kr.

Onsdag 27/8 18:00 BATE Borisov – Levski Sofia Spel: 1
Insats 32 kr
TV: –
Bästa odds – 2,85 :betsson:
Vitryska BATE Borisov slog överraskande ut Anderlecht i den andra kvalomgången till Champions League och har 1-0 att gå på från bortamötet. Resultatet innebär förstås att gästerna måste gå framåt, och man har från bulgariskt håll aviserat ett tremannaanfall. Vi tror att BATE utnyttjar detta och kontrar sig vidare till gruppspelet.
Torsdag 28/8 20:45
Saint´s Patricks – ElfsborgSpel: 2
Insats 40 kr
TV: –
Bästa odds – 2,35 :expekt:
Elfsborg inledde det första mötet i Uefacupkvalet med att skaffa sig en tidig och till synes stabil 2-0 ledning. Okoncentration gav dock irländarna kontakt och i slutskedet kom också kvitteringen. Nu tror vi dock att Elfsborg håller fokus under nittio minuter och tar sig vidare in till Uefacupens första omgång. Kapaciteten och rutinen för att lyckas finns.
Lördag 30/8 16:00Sunderland – Manchester City Spel: 1
Insats 36 kr
TV:Canal Plus Sport Extra – 16:00
Bästa odds – 2,25 :unibet:
Sunderland kämpade under fjolårssäsongen för att undvika nedflyttning och inför denna säsong har managern Roy Keane jobbat hårt för att ta laget uppåt i tabellen. Och han ser ut att lyckas. Nytillskott som Chimbonda, Tainio och Malbranque (alla Tottenham), Diof (Bolton) och Cisse (Marseille) lyfter laget och man imponerade senast i 2-1 triumfen mot just Tottenham. Nu tar man säsongens första hemmaseger mot ett City där frågor runt klubben stör.