bet365

Speltips: Eastern Conference-final i NBA

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.

Spel: Celtics -1.5 i matcher

Odds: 1.50 (bet365 spelkrediter istället för)

Spelstopp: 2023-05-24 02:30:00

Igår blev det klart vilka som ska möta Miami Heat i Eastern Conference-finalen i NBA. Det gick till en Game 7 mellan Boston Celtics och Philadelphia 76ers där Celtics vann överlägset och är därmed i ännu en Conference final. Celtics kommer till finalen som stora favoriter då man är det klart bättre laget trots att Heat är i god form just nu. Spännande Conference finals!

Boston Celtics

Detta blir Celtics andra raka Conference final efter att man förra året tog sig hela vägen till final men förlorade mot Golden State Warriors. Man har dessutom mött just Heat i en Conference final för inte alltför längesedan när dom möttes säsongen 19-20. Då var det Heat som vann med 4-2 men denna gång så tror jag det blir annorlunda. Celtics har på vägen slagit ut Hawks och nu senast 76ers efter sju matcher. I mina ögon är Celtics givna favoriter och håller helt klart med spelbolagen. Bet365 har Celtics att gå vidare till så lågt som 1.18 bara för att ge lite kontext.

Miami Heat

Heat har haft en strålande resa så här långt i slutspelet då man började med att slå ut nummer 1 seedade Milwaukee Bucks och sedan ett starkt New York Knicks. Två tuffa matchserier där Heat verkligen fått ge allt, och inte minst Jimmy Butler. Nu är det dock en annorlunda motståndare i form av Celtics som jagar deras andra raka final, och med tanke på hur bra man var i Game 7 mot 76ers så kommer den första matchen på natten till torsdagen inte bli lätt.

Speltipset

Det finns inget värde med att spela att Celtics går vidare till låga 1.18 utan väljer istället att spela på Celtics med -1.5 i match handikapp. Alltså att man vinner matchserien med minst två matcher, till exempel 4-0, 4-1 eller 4-2. Speltipset blir alltså Celtics -1.5 i matcher till oddset 1,50 hos Bet365.

Spelschemat för Celtics vs Heat matchserien

Skribent: Konstantinos Pliatsikas

Är mycket fotbollsintresserad och har själv spelat sedan jag var sju år. Favoritlag har alltid varit Manchester United och kommer alltid att vara, gillar även Real Madrid när det gäller spansk fotboll. I övrigt är basket, MMA och boxning tre sporter jag följer noga. I basket är det främst NBA som gäller och favoritlaget Milwaukee Bucks. Och LeBron James har alltid varit favoritspelaren (och även the goat enligt mig). När det kommer till betting så gillar jag att bygga ihop spel där jag ofta inkluderar antal mål, hörnor och 1X2.

Skriven den 15 maj, 2023