Speltips: Eastern Conference-final i NBA

Spel: Celtics -1.5 i matcher

Odds: 1.50 (bet365 spelkrediter istället för)

Spelstopp: 2023-05-24 02:30:00

  • Upp till 1250 kr i spelkrediter
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Minsta insats 50kr och erbjudadet gäller nya kunder
  • Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller
  • Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter

Igår blev det klart vilka som ska möta Miami Heat i Eastern Conference-finalen i NBA. Det gick till en Game 7 mellan Boston Celtics och Philadelphia 76ers där Celtics vann överlägset och är därmed i ännu en Conference final. Celtics kommer till finalen som stora favoriter då man är det klart bättre laget trots att Heat är i god form just nu. Spännande Conference finals!

Boston Celtics

Detta blir Celtics andra raka Conference final efter att man förra året tog sig hela vägen till final men förlorade mot Golden State Warriors. Man har dessutom mött just Heat i en Conference final för inte alltför längesedan när dom möttes säsongen 19-20. Då var det Heat som vann med 4-2 men denna gång så tror jag det blir annorlunda. Celtics har på vägen slagit ut Hawks och nu senast 76ers efter sju matcher. I mina ögon är Celtics givna favoriter och håller helt klart med spelbolagen. Bet365 har Celtics att gå vidare till så lågt som 1.18 bara för att ge lite kontext.

Miami Heat

Heat har haft en strålande resa så här långt i slutspelet då man började med att slå ut nummer 1 seedade Milwaukee Bucks och sedan ett starkt New York Knicks. Två tuffa matchserier där Heat verkligen fått ge allt, och inte minst Jimmy Butler. Nu är det dock en annorlunda motståndare i form av Celtics som jagar deras andra raka final, och med tanke på hur bra man var i Game 7 mot 76ers så kommer den första matchen på natten till torsdagen inte bli lätt.

Speltipset

Det finns inget värde med att spela att Celtics går vidare till låga 1.18 utan väljer istället att spela på Celtics med -1.5 i match handikapp. Alltså att man vinner matchserien med minst två matcher, till exempel 4-0, 4-1 eller 4-2. Speltipset blir alltså Celtics -1.5 i matcher till oddset 1,50 hos Bet365.

Spelschemat för Celtics vs Heat matchserien