Speltips: Emilia Romagna GP 2023

Spel: Alonso slutar topp 3

Odds: 1.75 (Unibet)

Spelstopp: 2023-05-17 15:00:00

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Speltips Emilia Romagna GP 2023 & odds

Inget Formel 1 race nu i helgen utan nästa blir om två helger då det är dags för Emilia Romagna Grand Prix. Fjärde gången Formel 1 körs på Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari som banan heter där Max Verstappen vunnit de två senaste racen. Han vann även nu senast i Miami efter att ha börjat på 9:e plats. Inför detta står han återigen som favorit att vinna, och stor sådan dessutom. Spännande race väntar!

OBS: Loppet är uppskjutet på obestämd tid.

Red Bull duon fortsätter att dominera

Fem lopp har nu körts i Formel 1 och redan nu är det nästan klappat och klart om vilket lag som kommer att vinna Constructors Championship för tredje gången i rad. Red Bull leder med över 100 poäng efter fem stycken lopp och står i dagsläget till 1.01 gånger pengarna på de flesta spelbolagen att vinna mästerskapet igen. Inte oväntat såklart då man inför säsongen drog igång var stora favoriter att vinna, men att efter fem lopp vara så överlägsna väntade jag mig inte.

Duon Verstappen och Perez har vunnit samtliga fem lopp där man dessutom i fyra av dom slutat etta och tvåa. Det är hittills bara i Australiens GP som man inte gjort det då Perez slutade på femte plats. Så inget snack om saken om att dessa två förare står som favorit och även näst favorit att vinna detta lopp.

Speltips på Emilia Romagna GP 2023

Det är dock det individuella mästerskapet som står på spel för båda Red Bull förarna där det inte skiljer så många poäng mellan dom. Max Verstappen har efter hans senaste vinst, 119 poäng, med Perez inte alltför långt bakom med 105. Perez kommer garanterat att vilja vinna mästerskapet och i år har han goda chanser, men Max Verstappen är och kommer bli otroligt svårslagen.

Spelet jag valt till detta race varken med Max eller Perez då Max står på alldeles för lågt odds för att vinna, och Perez lite för högt i mina ögon. Jag riktar fokuset på Fernando Alonso istället som gjort riktigt bra ifrån sig hittills och med fyra stycken pallplatser av fem möjliga så ligger han trea i förarmästerskapet efter Red Bull duon. Jag tror hans fina form håller i sig även nästa helg och väljer att spela därefter. Speltipset blir alltså att Alonso slutar topp 3 till 1.75 hos Unibet.