Speltips: Monacos GP 2023

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Monacos GP 2023 speltips & odds

Spel: Verstappen vinner

Odds: 2.00 (Unibet)

Spelstopp: 2023-05-28 15:00:00

Det blev aldrig något race nu helgen som var efter att Emilia Romagna GP:t blev inställt efter det dåliga vädret som slog till i regionen. Men nu i helgen så är det dags för Monacos Grand Prix att köras och efter att det inte blev något race i helgen som var så är nog samtliga förare extra taggade inför helgen. Även till detta race är det ingen annan än Verstappen som är favorit att vinna!

Inför Monacos GP

Förra året så var det Sergio Perez som vann i Monaco efter att ha börjat på 3:e plats men avslutade loppet som vinnare. Leclerc tog pole men slutade 4:a i loppet med Verstappen och lagkamraten Carlos Sainz före sig. Inför i år så är det inte konstigt att båda Red Bull förarna står som favorit och även näst favorit att vinna racet. Verstappen till 2x pengarna på Unibet och Perez 4.25, en ändring dock till skillnad från oddsen inför Emilia Romagna är att på tredje favorit är det Leclerc denna gång och inte Fernando Alonso. Mycket på grund av hans starka historik på hans “hemmabana” med två raka pole positioner, både förra året och även året innan. 

Speltipset

Monacos GP är lite annorlunda från de andra loppen då det är otroligt svårt att köra om på denna bana och mycket handlar om kvalet för förarna. Men som vi sett i de två senaste loppen så har inte den som vunnit kvalet, vunnit loppet. Denna gång tror jag dock att det kommer att vara fallet då jag tror att Verstappen vinner kvalet, och att han även lyckas avsluta jobbet på söndag och vinna racet. Speltipset blir alltså att Verstappen vinner racet till oddset 2.00 hos Unibet.

Skribent: Konstantinos Pliatsikas

Är mycket fotbollsintresserad och har själv spelat sedan jag var sju år. Favoritlag har alltid varit Manchester United och kommer alltid att vara, gillar även Real Madrid när det gäller spansk fotboll. I övrigt är basket, MMA och boxning tre sporter jag följer noga. I basket är det främst NBA som gäller och favoritlaget Milwaukee Bucks. Och LeBron James har alltid varit favoritspelaren (och även the goat enligt mig). När det kommer till betting så gillar jag att bygga ihop spel där jag ofta inkluderar antal mål, hörnor och 1X2.

Skriven den 22 maj, 2023