Speltips: Western Conference-final i NBA

Spel: Lakers går vidare

Odds: 2.25 (bet365 spelkrediter istället för)

Spelstopp: 2023-05-23 02:30:00

  • Upp till 1250 kr i spelkrediter
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Minsta insats 50kr och erbjudadet gäller nya kunder
  • Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller
  • Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter

Nu börjar NBA:s slutspel närma sig sitt slut när vi är framme vid de två finalerna som ska spelas i West och East för att göra upp om vilka två lag som ska mötas i final. I Western Conference finals fick vi nummer 1 seedade Denver Nuggets som slog ut Suns och nummer 7 seedade Los Angeles Lakers som slog ut de regerande mästarna Warriors efter 6 matcher. Otroligt spännande matchserie som väntar!

Denver Nuggets

Nugget slutade etta under den ordinarie säsong som vi vet om och det är inte en chock att de tagit sig till Western Conference finalen. Trots att man inför matchserien mot Suns stod som underdogs, så bevisade man sig vara bra nog att slå ut ett starkt lag i form av Suns. Nu kan man verkligen erkänna att Nuggets inte bör underskattas och bör verkligen tas på allvar. Jokic tillsammans med resterande spelare har samtliga visat alla under detta slutspel att man är ett topplag. Och när det gäller Jokic så är det inget snack om saken om att han har varit deras viktigaste spelare, och även att han verkligen är en av de absolut bästa i världen.

Los Angeles Lakers

Lakers har på andra sidan verkligen chockat många då man slutade på 7:e plats under ordinarie säsong och har nu under slutspelet slagit ur nummer 2 seedade Grizzlies och även de regerande mästarna Warriors efter 6 matcher. Otroligt imponerande resa man gjort under slutspelet och det är inte konstigt att man inför denna Western Conference final inte står som jättestora underdogs. Oddset på att Lakers tar sig till NBA final är runt 2.10 hos de flesta spelbolagen medan Nuggets står till ungefär 1.70. I mina ögon är det 50/50 om vem som kommer att ta sig till finalen och med tanke på LeBron och Anthony Davis starka slutspel hittills, så tror jag verkligen att Nuggets kommer att få det jobbigt.

Speltips på Western Conference-finalen

Värdet finns hos Lakers här inför matchseriens start, man har redan slagit ut två starka lag i form av Grizzlies och de regerande mästarna Warriors. Så det finns inget som säger att man inte ska kunna vinna mot nummer 1 seedade Nuggets heller. Speltipset till matchserien blir att Lakers går vidare till 2.25 hos Bet365.

Spelschemat för Nuggets vs Lakers matchserien