US Open odds 2019 – spelschema, datum, tv-tider

US Open odds 2019

US Open 2019 kommer att spelas mellan den 27 augusti – 9 september som vanligt på Billie Jean King National Tennis Center i New York. Det är den 139:e turneringen i ordningen.

Kikar vi på US Open oddsen från spelbolaget Unibet så är det en öppen turnering på både dam och herrsidan.

Uppgörelse mellan Nadal och Federer

I herrarnas turnering så har vi en uppgörelse mellan 2000-talets stora giganter, och numera nästan veteraner, Rafael Nadal och Roger Federer. Nadal är i skrivandets stund knapp favorit till oddset 2,50 medan ett spel på Federer ger oddset 3,00 gånger pengarna hos Unibet.

Kvitova och Pliskova favoriter till höga odds i damernas turnering

I damernas turnering så talar oddsen för en än mer oviss vinnare och Unibet har ingen jättefavorit. Högst upp i vinnarlistan är Petra Kvitova, som nådde en kvartsfinal 2015, till oddset 4,50. Andrahandsfavorit är fjolårsfinalisten Karolina Pliskova till oddset 5,00 före Elina Svitolina till oddset 7,00 och sen har vi en amerikansk trio som alla ges oddset 9,00 Madison Keys, Sloane Stephens och Venus Williams.

US Open-oddsen från Unibet

Vinnare av herrarnas turneringar

Rafael Nadal – 2,50
Roger Federer – 3,00
Sam Querry – 11,00
Kevin Anderson – 13,00
Juan Martin Del Portro – 13,00
Dominic Thiem – 13,00
Pable Carreno Busta – 17,00

Vinnare av damernas turnering

Petra Kvitova – 4,50
Karolina Pliskova – 5,00
Elina Svitolina – 7,00
Madison Keys – 9,00
Sloane Stephens – 9,00
Venus Williams – 9,00
Coco Vandewedge – 15,00
Anastasija Sevastova – 19,00

Odds från Unibet

Om US Open

US Open är namnet på det amerikanska mästerskapet i tennis som också är en av de fyra Grand Slam-turneringarna som spelas årligen. Turneringen avgörs under augusti och september och är den sista Grand Slam-turneringen att spelas under året. US Open innefattar fem turneringar, herrarnas och damernas singelturnering, damerna och herrarnas dubbelturnering samt en mixedturnering. Mixedturneringen är en dubbelturnering med en dam och en herrspelare i varje lag.

Odds Online ger dig de senaste oddsen

På Odds Online kommer kommer du att kunna följa turneringen med de senaste oddsen, nyheterna och mycket annat. US Open är alltid en spännande turnering som lockar de stora spelarna i världen som Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Serena Williams med flera.

US Open avgör årets Grand Slam

Med tanke på att US Open är den sista Grand Slam-turneringen för året så kan det innebära extra mycket spänning om en spelare eller ett par är på väg att ta en Äkta Grand Slam-titel. En Äkta Grand Slam innebär att man vinner alla fyra Grand Slam-turneringarna under ett och samma år. Skulle man även vinna Sommar-OS-turneringen så kallas detta för en Golden Slam, något som endast en spelare lyckats med, tyskan Steffi Graf under 1980.

Banorna

US Open spelas på utomhusbanorna i USTA Billie Jean King National Tennis Center, som består av totalt 22 banor. Huvudbana, main court, för US Open och USTA Billie Jean King National Tennis Center är Arthur Ashe Stadium, där finalerna i de fem turneringarna i US Open kommer att spelas på. Underlaget på tennisbanorna är DecoTurf, som är ett mellanting av grus- och gräsunderlagen när det gäller hur högt bollen studsar och hur snabbt bollen fördas efter ett nedslag.

Ytterligare 11 banor finns i de angränsande omgivningarna av USTA Billie Jean King National Tennis Center.

Hawk Eye används i US Open

För att underlätta bedömningen av linjedomslut, som kan överklagas av spelaren, så har man för ett antal år sedan installerat Hawk-Eye kameror. En spelare har därmed tre möjligheter på sig att utmana domarens beslut om huruvida en boll var innanför linjen eller inte. Med hjälp av Hawk-Eye kamerorna kan man sedan direkt avgöra domslutet.