US Open odds 2019 – spelschema, datum, tv-tider

US Open odds 2019 - spelschema, datum, tv-tiderUS Open 2019 kommer att spelas mellan den 26 augusti – 8 september som vanligt på Billie Jean King National Tennis Center i New York. Det är den 139:e turneringen i ordningen.

Novak Djokovic klar favorit

Med titlar i både Australian Open och Wimbledon under bältet så är Novak Djokovic den givna favoriten att vinna US Open. Oddsen hos Unibet ger just nu i oddset 2,25 gånger pengarna hos Unibet. Som vanligt är Rafael Nadal och Roger Federer är favoriter att beröva Djokovic från att försvara sin titel från i fjol till oddsen 5,50 respektive 6,00 gånger pengarna hos Unibet.

Här kan du spela hos Unibet

Serena Williams favorit i damernas turnering

Precis som på senare år så är det öppet i damernas turnering. Serena Williams är Unibets främsta favorit, på hemmaplan, men spelas till relativt höga 6,00 gånger pengarna. Därefter spelas Wimbledon-vinnaren Simona Halep till oddset 7,00. Och Australian Open-viinaren Barty Ashleigh spelas till oddset 10,00 samt att Franska Öppna-vinnaren Naomi OSaka ger oddset 11,00 hos spelbolaget.

Här kan du spela hos Unibet

US Open-oddsen från Unibet

Vinnare av herrarnas turneringar

Novak Djokovic – 2,25
Rafael Nadal – 5,50
Roger Federer – 6,00
Alexander Zverev – 23,00
Juan Martin Del Portro – 26,00
Stefanos Tsitsipas – 26,00
Dominic Thiem – 29,00
Stanislas Wawrinkaa – 34,00

Odds från Unibet den 6 aug 2019

Här kan du spela hos Unibet

Vinnare av damernas turnering

Serena Williams – 6,00
Simona Halep – 7,00
Barty Ashleigh – 10,00
Naomi OSaka – 11,00
Petra Kvitova – 15,00
Karolina Pliskova – 15,00
Angelique Kerber – 18,00
Sloane Stephens – 18,00
Madison Keys – 26,00
Aryna Sabalenka – 29,00

Odds från Unibet den 6 aug 2019

Här kan du spela hos Unibet

Här kan du betta på US Open

 • Upp till 1000 kr i spelkrediter
 • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
 • Läs mer om Bet365
 • Minsta insats 50kr och erbjudadet gäller nya kunder
 • Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller
 • Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter
 • Upp till 3000 kr
 • Omsättningskrav 4x, minsta odds 1,80
 • Läs mer om LeoVegas
 • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
 • Experter på betting i mobilen.
 • Stort utbud av streamade matcher.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 16 oktober 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 4x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.
 • 100% bonus upp till 2000 kr
 • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1,40
 • Läs mer om Unibet
 • Välj bonusen som passar dig
 • Nya erbjudanden, tävlingar & kampanjer varje vecka
 • Live streaming i högklass

Om US Open

US Open är namnet på det amerikanska mästerskapet i tennis som också är en av de fyra Grand Slam-turneringarna som spelas årligen. Turneringen avgörs under augusti och september och är den sista Grand Slam-turneringen att spelas under året. US Open innefattar fem turneringar, herrarnas och damernas singelturnering, damerna och herrarnas dubbelturnering samt en mixedturnering. Mixedturneringen är en dubbelturnering med en dam och en herrspelare i varje lag.

Odds Online ger dig de senaste oddsen

På Odds Online kommer kommer du att kunna följa turneringen med de senaste oddsen, nyheterna och mycket annat. US Open är alltid en spännande turnering som lockar de stora spelarna i världen som Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Serena Williams med flera.

US Open avgör årets Grand Slam

Med tanke på att US Open är den sista Grand Slam-turneringen för året så kan det innebära extra mycket spänning om en spelare eller ett par är på väg att ta en Äkta Grand Slam-titel. En Äkta Grand Slam innebär att man vinner alla fyra Grand Slam-turneringarna under ett och samma år. Skulle man även vinna Sommar-OS-turneringen så kallas detta för en Golden Slam, något som endast en spelare lyckats med, tyskan Steffi Graf under 1980.

Banorna

US Open spelas på utomhusbanorna i USTA Billie Jean King National Tennis Center, som består av totalt 22 banor. Huvudbana, main court, för US Open och USTA Billie Jean King National Tennis Center är Arthur Ashe Stadium, där finalerna i de fem turneringarna i US Open kommer att spelas på. Underlaget på tennisbanorna är DecoTurf, som är ett mellanting av grus- och gräsunderlagen när det gäller hur högt bollen studsar och hur snabbt bollen fördas efter ett nedslag.

Ytterligare 11 banor finns i de angränsande omgivningarna av USTA Billie Jean King National Tennis Center.

Hawk Eye används i US Open

För att underlätta bedömningen av linjedomslut, som kan överklagas av spelaren, så har man för ett antal år sedan installerat Hawk-Eye kameror. En spelare har därmed tre möjligheter på sig att utmana domarens beslut om huruvida en boll var innanför linjen eller inte. Med hjälp av Hawk-Eye kamerorna kan man sedan direkt avgöra domslutet.