TripleBets

Sedan början av 2008 har ni till exempel kunnat spela i Poängligan här på Odds Online, bland annat på evenemang som hockey-VM, Allsvenskan, Premier League och Champions League. Under fotbolls-EM 2008 samarbetade vi dessutom med Sportal.se och spelbolaget bwin i en tipstävling där vinnaren fick Kakas signerade Milantröja.

TripleBets – en utveckling av Poängligan
Triplebets är nästa steg i arbetet med att öka interaktiviteten för er besökare. TripleBets är tipstävlingen där ni besökare under några heta vårveckor – mellan måndagen den 30 mars och söndagen den 19 april – kommer tävla mot varandra genom att tippa resultatet på 12 utvalda matcher från de europeiska toppligorna och Allsvenskan.

TripleBets arrangeras i samarbete med spelbolaget :bwin:, som tillhör de ledande spelbolagen på spelmarknaden.

Så här funkar TripleBets
– Mellan den måndagen 30 mars och söndagen den 19 april
– Du tippar på 12 utvalda matcher, tre varje helg
– Du tippar resultat och får poäng i en fallande skala (se poängförklaring nedan)
– Resultaten presenteras i en topplista på Odds Online

Poängförklaring
När du tippar matcherna gäller det att tippa rätt resultat i matcherna för att få poäng. Tippar du rätt resultat (Liverpool – Chelsea 2-1 och matchen slutar 2-1) får du 12 poäng, maxpoäng. Vinner Liverpool med 2-1 medan du tippat 1-0 till Liverpool, får du 10 poäng minus antal mål i skillnad för att du prickat in rätt vinnarlag men fel resultat. I detta exempel får du alltså 10 – 2 = 8 poäng för ditt spel.

Poängfördelning
Rätt resultat ger: 12 poäng
Rätt vinnare men fel resultat ger: 10 poäng minus antal fel mål
Ej rätt vinnare eller oavgjort (om du spelat X) ger: 0 poäng


Matcherna i TripleBets april 09 – i samarbete med :bwin:


Vecka 1 – Tema Kvalserien

30 mars 19:15 Växjö Lakers-Leksand
30 mars 19:15 AIK-Rögle
30 mars 19:15 Västerås-Södertälje

Vi inleder TripleBet april 09 med tre matcher i hyperintressanta kvalserien i ishockey. Matcherna spelas den måndagen den 30 mars, så se till att lägga dina tips i tid! De tre lägst rankade lagen spelar hemma denna omgång, upplagt för en och annan skräll med andra ord. Vågar du chansa?

Vecka 2 – Tema Allsvensk Premiär
4 april 16:00 IF Elfsborg-Hammarby
5 april 15:00 AIK-Halmstads BK
6 april 20:00 Helsingborgs IF-IFK Göteborg

Den andra veckan i TripleBet april 09 är det dags för Allsvensk premiär. De tunga förhandsfavoriterna Elfsborg och IFK Göteborg finns med på kupongen. Kan Hammarby och Helsingborg störa? Dessutom det intressanta mötet mellan svårbedömda AIK och Halmstad!

Vecka 3 – Tema Guldjakt
11 april 15:00 Inter-Palermo
11 april 16:00 Sunderland-Man Utd
12 april 17:00 Barcelona-Recreativo Huelva

Under vecka tre förflyttar vi oss ut i de tre toppligorna i Europa. Inter, Manchester United och Barcelona jagar alla guld i respektive ligor och ställs alla mot mindre namnkunniga lag. Håller de tre giganterna för trycket, eller bjuds vi på någon skräll i jakten på guld?

Vecka 4 – Tema Stormatcher
19 april 15:00 Juventus-Inter
19 april 16:30 PSV Eindhoven-Ajax
19 april 17:00 Valencia-Sevilla

Vecka fyra avslutar TripleBet april 09. Och vad passar då bättre än tre tunga möten mellan lag som tillhört Europatoppen under lång tid. En riktig kanonavslutning med tre prestigemöten som på pappret ser mycket ovissa ut. Dessutom med svensktouch på två av matcherna, Zlatan mot Mellberg och Toivonen mot Lindgren.

Lycka till!