Första SM-finalen i Speedway

Det är en stor uppslutning att vänta när Piraterna är sin första Speedway final, någonsin, mot Indianerna från Kumla. Det är också i Motala där den första finalen, av två, kommer att avgöras på Biltema Arena under tisdagen. Och spelbolagen tror på att hemmalaget tar hem det först mötet.

Det är två heta möten att vänta, när ettan och tvåan i den gångna serien, under tisdagen och onsdagen denna vecka. Det råder Speedway-feber i Motala med tanke på framgångarna för Piraterna under säsongen och det kommer att bli stort tryck på Biltema Arena.

Piraterna kommer att ledas av lagkaptenen och den nyblivna världsmästaren Greg Hancock, som inte är någon nybörjare i dessa sammanhang och har vunnit Elitserien i Speedway tidigare, men då med Rospiggarna.

Med stort publikstöd och tryck på läktarna när det väntas bli fullsatt på Biltemas Arena i kvällens första final med start 19:00. :svenskaspel: håller hemmalaget Piraterna som favoriter i första mötet till 1.37 gånger pengarna.

Tider för SM-finalerna i Speedway

Tisdag 4/10 19:00 Piraterna – Indianerna
Onsdag 5/10 19:00 Indianerna – Piraterna

Odds för den först finalen i Elitseriens Speedway mellan Piraterna och Indianerna

*odds från :svenskaspel:

1-X-2
1.37? 6.00 – 2.80

1-X-2 (HCP 0-6)
1.90 – 7.20 – 1.71

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 oktober, 2011