bet365

Silly Season rullar på.

Igår skrev vi om ryktena om Zlatan Ibrahimovic och Mancheter United som agenten bestämt dementerade. Idag kommer nya rykten om att Chelsea skulle vara intresserade samtidigt som flera spelare skriver på nya kontrakt.

Idag kommer nya uppgifter från den respekterade Italienska tidningen Corriere dello Sport att José Mourinho kan tänka sig att byta Zlatan mot Didier Drogba och en okänd summa pengar. Intresset bekräftas av Zlatans agent Mino Raiola men han dementerar att ett bud skulle ha inkommit. Inter själva är på träningsläger i USA men har deklararerat att det kommer ske förändringar i truppen under veckan.

Samtidigt har toppforwaden Carlos Tevez skrivit på ett femårskontrakt med Mancheter City, ärkerivalen till hans förra storlag Mancheter United. Intressant i mötet för kommande säsong hur United-fansen tar emot Tevez. Troligt är nog att han får det ganska tufft.

Det surras också om att Patrick Viera skall vara på väg mot Tottenham och det helt gratis. Om den värvningen skulle gå igenom är den nog att anse som en av de mer spektakulära av de som diskuteras just nu. Om ett engelskt lag skulle vara intresserade av forne yttermittfältaren David Beckham så skall han heller inte vara främmande för en flytt till hemlandet.

IFK Göteborg går idag officiellt ut med att u21-kaptenen Mathias Bjärsmyr är klar för grekiska Panathinaikos och blir därmed klubbkamrat med Olof Mellberg. Frågan är väl om de två får bilda mittlås tillsammans? Mycket rykten men samtidigt spännande. Nedan får du några odds för diverse spelare som det diskuteras om:

Odds från :Unibet:

Var spelar Patrick Viera nästa säsong?
Lyon: 1,30
Inter: 2,75
Paris SG: 4,75
Manchester United: 50,00

Var spelar Frank Ribery nästa säsong?
Bayern Munchen: 1,80
Real Madrid: 2,75
Chelsea: 4,75
Barcelona: 10,00

Var spelar Mathieu Valbuena nästa säsong?
Marseille: 1,65
Zenit St Petersburg: 3,50
Wigan: 6,00
Juventus: 6,00

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 14 juli, 2009