Körslaget 2012 – Säsong 6

Körslaget 2012 drar igång lördagen den 8:e september klockan 20:00. Som körledare detta år har vi en blandning av gamla schlagerstjärnor som Lili & Sussie, BWO:s Martin Rolinski men även andra kända profiler som Putte Nelson från Så ska det låta och Anders Bagge med flera. Totalt är det sju körer som kommer att tävla under de sju programmen som kommer att sändas varje lördag under hösten. Även denna säsong kommer Gry Forsell att fortsätta som programledare, vilket hon varit sedan sen första säsongen 2008.

Detta år är spelbolaget Bet365 en av sponsorerna av programmet och givetvis hittar du de senaste oddsen från spelbolaget inför varje avsnitt.

Tittar man på oddsen så här inför den stundande säsongen är det den redan välkända Tv4-profilen och den forna Idoljurymedlemmen Anders Bagge till oddset 3,25 gånger pengarna hos Bet365. Som andrahandsfavorit så delar Så ska det låta-profilen Putte Nelson och den kanske otippade Bengt ”Bengan” Janson på favoritskapet till oddset 5,00 gånger pengarna hos spelbolaget.

Körledarna i Körslaget 2012 med vinnarodds från bet365

Anders Bagge (Ekerö) – 3,25
Putte Nelson (Vetlanda) – 5,00
Bengt ”Bengan” Janson (Visby) – 5,00
Louise Hoffsten (Linköping) – 6,00
Martin Rolinski (Angered) – 8,00
Lili & Sussie (Sollentuna) – 9,00
Gladys del Pilar (Örebro) – 12,00

odds på Körslaget 2012 från Bet365 sept 2017

Om Körslaget

Körslaget är en koncept och underhållningsprogram som sänds i Tv4 där sju kända svenska profiler ska leda en kör med medlemmar från sin hemstad. Totalt är det sju avsnitt som kommer sändas under en säsong och det är tv-tittarna som har makten att välja vilket bidrag som får lämna efter varje program.

Vinsten i Körslaget består av en summa pengar som den vinnande kören skänker till välgörande ändamål i den kommun som man representerar.

Självklart går det också att spela på programmet. Spelobjekt som du kan hitta är vinnarodds, head to head, vem som röstas ut i näste program, om vinnaren är en man eller kvinna med mera. Oddsen hittar du givetvis här på Odds Online.