Let?s Dance 2014 – dansparen, fakta

Let's Dance 2014 - oddsen och paren

Let’s Dance 2014 kommer att vara den nioende säsongen av det succéartade tv-programmet. Det första programmet kommer att sändas fredagen den 28:e februari och med Benjamin Wahlgren Ingrosso samt Kenza Zouiten som förhandsfavoriter. Regerande mästare från Let’s Dance 2013 är Markoolio med danspartnern Cecilia Ehrling.

Som vanligt har vi en en intressant blandning av deltagande kändisar med allt ifrån idrottsprofiler, mediakändisar, musiker och en gladiator. Så det kommer att bli en spännande upplösning under de tio programmen under våren.

Paren i Let’s Dance 2014

Benjamin Wahlgren Ingrosso och Sigrid Bernson
Emma Igelström och Tobias Wallin
Glenn Hysén och Jeanette Carlsson
Gunhild Carling och Kristjan Lootus
Jasmine Kara och Stefano Oradei
Kenza Zouiten och Calle Sterner
Lotta Engberg och Alexander Svanberg
Patrik Sjöberg och Maria Bild
Aris ?Phoenix? Denis-Sanchez och Veera Kinnunen
Simon Kachoa och Elisabeth Novotny
Steffo Törnquist och Cecilia Ehrling

Vinnaroddsen för Let’s Dance 2014

Givetvis har vi plockat fram oddsen inför Lets Dance 2014 och spelbolaget Unibet håller Benjamin Wahlgren Ingrosso samt Kenza Zouiten som förhandsfavoriter att vinna tävlingen till oddsen 4,00 respektive 5,00 gånger pengarna. Sämst chanser väntas Patrik Sjöberg ha och ett spel på honom som vinnare ger hela 17,50 gånger pengarna.

Oddsen på Lets Dance 2014

Benjamin Wahlgren: 4,00
Kenza Zouiten 5,00
Gunhild Carling 7,00
Lotta Engberg 7,00
Aris ?Phoenix? Denis-Sanchez 7,50
Glenn Hysén 7,50
Jasmine Kara 8,50
Simon Kachoa 9,00
Emma Igelström 10,00
Steffo Törnqvist 12,50
Patrik Sjöberg 17,50

Oddsen hittar du hos Unibet

Om Let’s Dance

Let’s Dance är ett underhållningsprogam som sänds i TV4, där olika svenska kändisar ska tillsammans med en tilldelad professionell dansare tävla mot varandra i olika danser. Tävlingen är en anpassning av den brittiska versionen Strictly Come Dancing och i dag är det många länder runt om i världen som tagit efter denna tävling.

Den första säsongen av Let’s Dance sändes 2006 och efter succén i den inledande säsongen har programmet nu blivit ett återkommande inslag i Tv4:s tv-tablå. Tävlingen kommer att dra igång i början av mars eller i slutet av februari för att sedan pågå i tio veckor.

Så går tävlingen till

I Let’s Dance ska de tio danspar varje vecka ska göra sitt bästa för att vinna juryns och dina röster där hemma, genom att uföra en eller flera danser. Poängen som paren får varje vecka delas ut av er där hemma i tv-sofforna samt av expertjuryn bestående av Ann Wilson, Dermot Clemenger och Tony Irving. Paret som går lägst poäng kommer att få lämna tävlingen och till slut är det bara två par som är kvar i tävlingen och gör upp i en final.