På Spåret oddsen

I den 23 säsongen av det populära frågesportprogrammet På Spåret i SVT firar 25 år i rutan med en riktig guldsäsong. Det är en stjärnspäckat startfält i den kommande säsongen och redan nu har spelbolaget tagit fram vinnarodds så att du kan spela på din favorit.

Det första programmet av På Spåret 2012/13 kommer att sändas den 23:e november och under 13 program kommer vi att se ett stjärnspäckat startfält, med nio par, ta sig igenom gruppspel och utslagsrundorna för att slutligen kora en vinnar.

Erik Haag och Martina Haag är storfavoriter

Startfältet består av gamla vinnare eller finalister i på spåret. Fältet består av både nya och gamla vinnare. Bland annat Lennart Hoa-Hoa Dahlgren, som var med och vann i den första säsongen 1987, som detta år kommer att tävla tillsammans med Cecilia Hagen som var med och vann redan 1995. Men även storfavoriterna Erik Haag och Martina Haag som vann fjolårets säsong.

Spelbolaget Paf är säkra på att fjolårets vinnare team Haag även tar hem årets upplaga. Spelbolaget Paf ger därmed det låga oddset 2,00 på att Erik Hagg och Martina Haag tar hem tävlingen andra året i rad. Andrahandsfavorit är just veteranerna, i sammanhanget, Cecilia Hagen & Lennart ?Hoa-Hoa? Dahlgren till 5,00 gånger pengarna.

Outsiders som vinnare för den kommande säsongen är Jessica Gedin och Hans Rosenfeldt till oddset 10,00 gånger pengarna hos Paf. Ett par som aldrig har vunnit tävlingen tidigare, varken med någon annan partner eller tillsammans. Och frågan är om det kanske är hungrigast i fältet för att ta en seger? Samma odds hittar du även för ett spel på Johanna Koljonen och Marcus Birro, som vann säsongen 2009/10.

Säsong 23 av På Spåret börjar den 23:e november

Den som väntar på något gott får vänta i nästa två månader då den nya säsongen börjar den 23:e november. Men redan nu kan du lägga ditt bet hos bland annat spelbolaget Paf. Det kan vara värt att göra det redan nu för ju längre tiden lider så förändras även oddsen och då kanske du går minste om det höga oddset på din favorit.

Spela på På Spåret 2012/13 hos Paf

Oddsen för På Spåret 2012/13

Erik & Martina Haag – 2,00
Cecilia Hagen & Lennart ?Hoa-Hoa? Dahlgren – 5,00
Stefan Holm & Katarina Mazetti – 7,50
Jessica Gedin & Hans Rosenfeldt – 10,00
Marcus Birro & Johanna Koljonen – 10,00
Caroline af Ugglas & Göran Hägg – 12,50
Lotta Bromée & Carl-Jan Granqvist – 15,00
Tommy Engstrand & Carina Lidbom – 15,00
Dick Harrysson & Ellinor Persson – 17,50

Spela på På Spåret 2012/13 hos Paf