Spela på EM-kvalet och få 200 kr av Betsson

:betsson-logo: :Betsson: ger dig upp till 200 kronor om du spelar på EM-kvalet mellan den 1:e och 6:e september. Då gäller det att kombinera flera matcher med minst en EM-kvalmatch för att ta del av erbjudandet.

För att få 200 kronor gratis gäller det att spela för 1000 kronor eller 500 kronor mend då får du bara 100 kronor. Det kan låta som mycket pengar men det finns många ?säkra matcher? att spela på som Exempelvis matchen mellan Sverige och San Marino där Sverige har ett bra läge att krossa San Marino.

Man måste kombinera minst tre spel och andra ?säkra? matcher är Spanien mot Lichtenstein eller Serbien Färöarna, så att du inte behöver ta någon störra risk i ditt spel, men ändå ha möjligheten att inkassera 200 kronor.

Om du är osäker på vilket matcher som spelas så kan du läsa mer om EM-kvalet hos oss på Odds Online.

Villkor för erbjudandet hos :betsson:

* Kampanjperiod: Kuponger lagda från 2011/09/01 till 2011/09/06.
* Endast kuponger med minst 3 spel varav minst 1 spel är ett EM-kvalspel räknas i detta erbjudande.
* Maximala bonusen per kund är 200 kr. Bonusen betalas ut inom två dagar efter avslutandet av kampanjen.
* Bonusen måste omsättas 5 gånger till ett odds på minst 1.50 innan ett uttag kan ske.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 september, 2011