Europa League: Nordsjälland – Elfsborg

Elfsborg har ett tufft returmöte mot danska FC Nordsjälland i kvällens play-off till Europa League. Efter 1-1 på hemmaplan måste Elfsborg göra minst ett mål på bortaplan och oddsen till danskarnas fördel.

Matchstart: 18:00
Livestream: CSports
TV: Tv4 Sport
Odds (1-X-2):  2,02 – 3,10 – 3,15 (RedBet)

Det första mötet i Borås blev en jämn historia, som kunde ha slutat åt både det ena eller andra hållet. Istället blev det 1-1 vilket innebär att Nordsjälland har ett övertag inför kvällens retur på hemmaplan, i kraft av ett bortamål.

I det första mötet visade Elfsborg att man kan stå upp mot Nordsjälland, som tog sig till Champions League-gruppspelet förra säsongen, och har därmed en god chans att vinna kvällens match. Men hemmaplan väger tungt för Nordsjälland samtidigt som Elfsborg brukar vara som bäst på hemmaplan på Borås Arena.

Oddsen talar också för att det kommer att bli en jämn kamp även i kväll och bland annat ger spelbolaget RedBet oddset 2,02 för en hemmaseger till Nordsjälland och 3,15 om Elfsborg skulle vinna mötet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 augusti, 2013