Helg med heta supercuper – live stream

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.

I helgen har vi tre intressanta supercupmatcher att se fram emot i Frankrike, England och Tyskland. Matcher som du kan se live stream hos bet365.

Efter veckor med träningsmatcher så är det återigen dags för klubblagsfotbollen att dra igång på allvar i helgen som bjuder på tre heta supercuper i Frankrike, Tyskland och England.

Vill du se matcherna live stream hos bet365, då måste du ha ett konto hos spelbolaget. Sedan gäller det att ha insatta pengar på sitt konto eller ha spelat under de senaste 4 timmarna för att se en match live stream hos spelbolaget.

Här kan du skapa ett konto hos bet365

Franska supercupen

Först ut är mötet mellan PSG och Rennes. En match som kanske inte verkar så intressant på förhand. Men PSG har revansch att utkräva efter att Rennes berövade dem på titeln i Franska cupen tidigare i våras. PSG går dessutom in i denna match utan Neymar som väntas lämna klubben innan fönstret stänger. Kandet finnas skrällchans här tro? Nja det mesta talar ändå till PSGs fördel och det gör även oddsen från bet365.

3/8 14:00 PSG – Rennes 1,25 – 6,00 – 10,00

Oddsen är hämtade från bet365 1 augusti kl 15:45

Här kan du betta hos bet365

Tyska supercupen

Bayern München och Dortmund drabbar samman i den tyska supercupen. En match som kan ge oss en aning om hur denna säsong kommer se ut i Bundesliga. Bayern är återigen den klara favoriten att ta hem Bundesliga-titeln. Men om Dortmund rubbar Bayern kanske de kan kapitaliera på det i resten av säsongen och bryta Bayerns trende.

3/8 20:30 Dortmund – Bayern München 3,20 – 3,50 – 2,15

Oddsen är hämtade från bet365 1 augusti kl 15:45

Här kan du betta hos bet365

Community Shield

I söndagens Community Shield, supercupen i England, då har vi ett högintrssant stormöte mellan Liverpool och Manchester City. En batalj mellan de två som väntas göra upp om Premier League-titeln även denna säsong. Oddsen är på Citys sida men känslan är att detta kan sluta hur som helst.

4/8 16:00 Liverpool – Manchester City 3,80 – 3,75 – 1,90

Oddsen är hämtade från bet365 1 augusti kl 15:45

Här kan du betta hos bet365

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 augusti, 2019