Allsvenskan: Oddsen på Blåvitt rasar

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Oddsen på Allsvenskan 2023

Oddset på IFK Göteborg fortsätter att dala och efter den senaste värvningen av Marek Hamsik så är det bara Malmö FF som har ett lägre odds att vinna Allsvenskan hos Unibet.

IFK Göteborgs chockvärvning av storstjärnan Marek Hamsik har gett ringar på vattnet. Hamsik har en storspelare som gjort över 500 matcher för Napoli och 121 mål för klubben. En målskörd som innebar att han petade ned legendaren Maradona som Napolis bästa målskytt i historien, dock fortfarande näst bäst.

Hamsik kommer från den kinesiska klubben Dalian Yifang, som han bröt kontraktet med, och letade en klubb för att slipa formen inför sommarens Fotbolls-EM. Hamsik har nu skrivit på ett kontrakt med Båvitt som sträcker sig till den 30 augusti.

Värvningen av Hamsik fick spelbolagen att reagera. Exempelvis så har Unibet sänkt sina vinnarodds rejält på IFK Göteborg från 25 gånger i början av mars till 7 gånger pengarna. Och i vinnarlistan är det bara Malmö FF som ges ett lägre odds och är den självklara favorit till oddset 2.30.

IFK Göteborg har inte gjort någon succé de senaste åren och letar återigen efter att hota om ett SM-guld. Det är inte bara värvningen av Hamsik som gör att spelbolagen framhåller IFK Göteborg som en tänkbar guldkandidat. Det har även ryktats om att landslagsspelarna Marcus Berg och Oscar Wendt.

Så har vinnaroddsen på IFK Göteborg utvecklats hos Unibet

  • 15 januari: 50,00
  • 19 februari: 30,00
  • 2 mars: 25,00
  • 5 mars: Föll oddset från 17,00 till 9,00
  • 9 mars: 7,00

Vinnaroddsen nedan på Allsvenskan uppdateras löpande.

Premiären är mindre än en månad bort

Den allsvenska premiären är mindre än en månad bort och den första omgången drar igång den 10 april.

Specialspel på Marek Hamsik

Unibet är huvudsponsor till Allsvenskan och erbjuder många intressanta spel på ligan. Nedan har spelbolaget plockat fram flera specialspel på Marek Hamsik.

Gå till Unibet

Antal assist:
Över 2.5: 1.60
Under 2.5: 2.20

Antal poäng (mål + assist):
Över 6.5: 1.65
Under 6.5: 2.15

Antal gjorda mål:
Över 3.5 1.75
Under 3.5 1.95

Att göra flest mål i IFK Göteborg:
Marek Hamsik: 15.00

Att göra flest mål i Allsvenskan:
Marek Hamsik: 61.00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 mars, 2021