Ballack räddade spännigen i Premier League

Efter en vecka med tre fullträffar hade vi inte riktigt marginalerna med oss under vecka 17. Förvisso började det bra när krysset på Hammarby -Elfsborg gick in till oddset 3,30, ett spel som såg till att vi fick tillbaka insatsen. Vårt andra spel, krysset mellan Chelsea och Manchester United, såg också det ut att gå in men när Michael Ballack slog in 2-1 på straff i slutet sprack det spelet. Spelfondens sista spel gick också den i stöpet efter att Bordeaux inte klarat av att hemmabesegra Nice.

Mållöst på Söderstadion
Mötet mellan Hammarby och Elfsborg såg på förhand ut att bli en jämn historia mellan två av Allsvenskan spelskickligaste lag. Men att matchen skulle sluta 0-0 var det kanske inte lika många som förutspådde. Båda lagen hade dock en del chanser, dock utan att få in bollen i mål. Spelfonden fick därmed bästa tänkbara start då spelet på X till 3,10 på bet365 prickades in.

Ballack räddade spänningen
I det viktiga toppmötet i England mellan Chelsea och Manchester United såg det länge ut att bli oavgjort. Michael Ballack gav hemmalaget ledningen på en mycket välplacerad nick innan Wayne Rooney kvitterade efter slarv i Chelseaförvaret. Ytterligare ett kryss såg ut att gå in men med fyraminuter kvar av ordinarie tid tilldömdes Chelsea straff. Fram stegade Ballack som inte gjorde något misstag och såg till att ligan i allra högsta grad lever med två omgångar kvar att spela.

Roma höll, Bordeaux tog inte chansen
Spelfondens sista spel såg ut att vara ett ganska säkert spel med de två titeljagande lagen Roma och Bordeaux. Roma hade inga problem att besegra Torino och vann med 4-1. Bordeaux lyckades däremot inte spräcka gästernas nolla och matchen slutade 0-0. Olyckligt för både spelfonden och Bordeaux, som hade chans att knapra in på Lyon som bara fick 2-2 hemma mot Caen.

Totalt gick spelfonden denna vecka i stort sett plus minus noll. Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, är nu 1 270 kr.