Davidsson gör mål

Uppåt för vår spelfond när vi prickade in alla våra tre spel vilket gjorde riktigt gott i kassan. Det var en vecka med lite udda spel på Trippeln. Halvtidsresultat på vinsttippade Malmö i Allsvenskan gav bättre odds än vinst efter full tid. Johan Davidsson visar spelglädje och producerar många poäng och vi hoppades att han skulle fortsätta med det. Vi satte en peng på att Davidsson skulle få pucken in i kassen igen. En av de fyra stora fick förtroendet i Premier League. Liverpool mötte Fulham borta och skulle plocka tre poäng.

Slutspökat för Gefle hos Malmö
Malmö var vår favorit i mötet hemma mot Gefle och här valde vi att lägga ett lite intressantare spel än bara hemmavinst. Eftersom vi var hyfsat säkra på att MFF skulle ta sin första seger här så kändes det motiverat med detta spel. Det blev ledning till Malmö redan i Halvtid och MFF ökade sedan på till 2-0 innan matchen var slut. Det var Malmös 19-åring Guillermo Molins som såg till att sudda ut Gefle som varit lite av Malmös spöke.

Slutspelsdramatik
I Elitseriehockeyns slutspel var det match nr 5 förra onsdagen. HV71 hade favör av hemmais och var taggade inför mötet med Linköping. Johan Davidsson hade gjort sex poäng i de två tidigare matcherna vilket tydde på form. Det blev en hel del mål för HV i denna match men det tog tid innan Davidsson gjorde ett. 16.31 in i tredje perioden small det dock till, innan dess hade han hunnit med två assists också. HV71 vann med 7-3 i denna match mot Linköping och man visade form och hade flytet på sin sida. Linköping har haft lite mer otur med marginalerna och domsluten.

Vann av bara farten
Liverpool mötte Fulham i Premier League och det såg på förhand ut som att det skulle bli en enkel match för Liverpool att knipa tre poäng i. Motivation att säkra en av de fyra platserna som innebär en biljett ut i Europa nästa säsong lockar självklart. Men med en stundande semifinal i Champions League mot Chelsea så var det inte alldeles självklart att det skulle bli en lätt match även att motståndet bestod av ett jumbolag som Fulham. Liverpool vann dock matchen relativt enkelt trots att man vilade en del spelare och det är bara konstatera klasskillnaden mellan lagen i Premier League.

Totalt blev det en riktigt bra vecka för spelfonden med full pott på spelen. Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10, är nu 1264,15 kr.