Malmö kryssar igen

Status quo på vår spelfond, nästan i alla fall. Vi backade 6 kr så det var inte så farligt. Vi satte ett spel men det hade varit mycket trevligare att få in ett spel till vilket hade gett oss plus i kassan. Finalserien i hockeyn är inte riktigt så spännande som vi hade hoppats på, hittills. Linköping tog ytterligare en skalp, på bortaplan dessutom. Vi tippade ett allsvenskt kryss vilket fungerade alldeles utmärkt. Vidare så svek Lazio hemma i Rom.

Linköping kopplar greppet
I den andra matchen i hockeyns finalserie trodde vi att HV skulle ta en seger på hemmais, men så blev det inte. Lagkaptenen Johan Davidsson tycker själv att HV inte var lika effektivt som Linköping. Han tar dock det hela med ro och tror starkt på att HV bättrar på statistiken framöver. Bra att man kan vara lugn i pressade lägen, men nu är det så att Linköping efter denna match leder med 2-0 matcher. Vi ser fram emot många täta matcher i finalserien som vi givetvis hoppas ska bli 7 matcher lång.

Jämnt som väntat
I Allsvenskan möttes Malmö FF och Elfsborg och vi trodde på en jämn tillställning. Och det blev det också. Matchen slutade 1-1 och det innebar att spelfonden inte halkade ner för mycket. Malmö har ännu inte vunnit i årets Allsvenska och Elfsborg tog ledningen i den här matchen. Men Malmö jobbade hårt och fick till en kvittering via en Elfsborg spelare. MFF fick nya krafter i samband med målet och tryckte tillbaka Elfsborg ganska ordentligt men det blev inte något vinstmål den här gången heller för Malmö.

Hemmaplan hjälpte inte
Lazio hade fördel i form av hemmaplan i mötet mot Siena i Italienska serie A. Men det räckte inte riktigt för att nå ända fram. Vi trodde att Lazio skulle förvalta den här matchen lite bättre men Siena var inget lätt motstånd. Statistiken antydde en hemmavinst men matchen slutade 1-1 och det resultatet innebär att de båda lagen har spelat oavgjort sina tre senaste matcher. Kan vara värt att tänka på för spel framöver.

Totalt blev det en ok vecka för spelfonden med1 lyckat spel som gav oss insatsen tillbaka.Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10, är nu 1120.02 kr.