Oförändrat värde igen

Mycket svenskt på fonden veckan som gick trots att vi inte hade med något lag från Sverige i trippeln. Men vi börjar med ett möte utan svenskar, men med stort svenskintresse. Inför EM matchade Ryssland nämligen mot Serbien i en match Odds Online förutspådde oavgjort. Ryssland tog dock hem segern efter 2-1. Revanschen kom dock snabbt när Pittsburgh natten till torsdag replikerade och reducerade i Stanley Cupfinalen. Ett resultat som innebar pengarna tillbaka. I trippelns tredje match missbedömde vi ett imponerande Stabaek som ser ut att ha kopplat greppet om Tippeligen.

Ryssland slog tillbaka Serbien
Odds Online trodde på oavgjort i EM-uppladdningen mellan Ryssland och Serbien men Sveriges motståndare i EM visade att man blir att räkna med i turneringen efter seger med 2-1. Guus Hiddinks forwardsfavorit Pavel Pogrebniak gav Ryssland ledningen innan Marko Pantelic kvitterade. I det läget sån krysset ut att gå in men Pavlutjenkos 2-1 avgjorde matchen till Rysslands fördel.

Pittsburgh replikerade
Precis som vi anade tog Pittsburgh chansen att reducera matchserien i Stanley Cupfinalen till 1-2 i matcher. Hemma i Mellon Arena satte man högsta fart från start vilket fick ett normalt så stabilt lag som Detroit i gungning. Sidney Crosby gav hemmalaget en tidig ledning innan och utökade även till 2-0 i den andra perioden. Detroit reducerade visserligen till 1-2 efter en soloprestation av succésvensken Johan Franzen men denna kväll var Pittsburgh Penguins. 3-1 stod Adam Hall för innan Mikael Samuelsson spikade slutresultatet till 3-2.

Stabaek överlägsna i seriefinal

Toppmötet i norska Tippeligan blev inte alls så jämnt som vi förutspått. Serieledande Stabaek visade att man blir svårslagna i Norge i år genom att vinna med 3-0 borta mot Fredrikstad. Svenske Daniel Nannskog visade vägen med matchens första mål redan i den 14 minuten. Därefter ökade Alanzinho på till både 2-0 och 3-0. I och med trepoängaren ryckte Stabaek loss i toppen och efter nio omgångar leder laget nu Tippeligan med 7 poäng före Fredrikstad och 9 poäng före Bodö-Glimt, som har en match mindre spelad.

Värdet på fonden, som startade på1 000 kr under vecka 10 och där bara 10% av det totala värdet satsas, ökade med några få kronor, från 1 213 kr till 1 221 kr.