bet365

Självmål gav Hammarby segern

Så gick värdet på spelfonden upp igen. Hammarby och Genoa vann sina matcher mot Ljungskile respektive Reggina. Båda spelen gav dubbla pengar tillbaka hos :bet365:. Genoas seger var stabil medan Hammarbys 1-0 triumf satt hårt inne. Matchens enda mål gjordes av en Ljungskilespelare. Spelet på Tottenham gick däremot i stöpet ordentligt, visst blev det två måls marginal men det hjälpte inte mycket när det var gästande Newcastle som vann matchen med 4-1.

Självmål räddade Hammarby
I Ljungskile var det på måndagskvällen Allsvensk fest när Ljungskile gjorde comeback i Allsvenskan. På besök inför 4542 åskådare var Hammarby med landslagsmålvakten Rami Shaaban mellan stolparna. På en blöt och tungsprungen plan kämpade hemmaspelarna mot spelskickliga motståndare och det såg också ut att bli poäng för nykomlingen. Då ställde ett missförstånd i försvaret till det och mittbacken David Leinar nickade Lolo Chankos inlägg i eget mål. Tråkigt för Ljungskile men för spelfonden innebar Hammarbysegern sköna slantar då spelet på Hammarby till oddset 2 ggr pengarna gick in.

Väntad Genoaseger
I Serie A tog Genoa en väntad hemmaseger då laget, precis som vi förutspådde, vann mot bottengänget Reggina. Målen gjorde Borriello och Rossi och spelet på Genoa till 2,10 hos :bet365: satt klockrent. Spelet inspirerar oss också att hitta nya, mindre matcher till bra odds. Genoa ligger efter triumfen åtta i tabellen meden Reggina går en tuff vår till mötes från sin nedflyttningsplats.

Motiverat Newcastle vann i London
Spelfondens stora miss kom i London där ett motiverat Newcastle slog ett omotiverat Spurs på White Hart Lane. Vi trodde på hemmaseger med två mål och när Bent gjorde 1-0 efter en dryg halvtimme såg det bra ut för fonden. Men Newcastle gav inte upp och strax innan paus kom kvitteringen genom Butt. I den andra halvleken såg Geremi, Owen och Martins med var sitt mål till att gästerna gick ifrån till 4-1, en mycket viktig seger för Newcastle som nu har lite större marginal ned till lagen under strecket.

Totalt blev den ändå en bra vecka för spelfonden med 2 lyckade spel. Värdet på fonden, som startade på 1 000 kr under vecka 10, är nu 1 059,92 kr.

Skribent: Johan

Skriven den 1 april, 2008