Spurs ligacupmästare

Efter två veckor med mager utdelning på våra tips prickade vi i helgen in alla tre förslagen. Barcelona tog en väntad men knapp seger i Skottland medan Manchester United för andra gången under säsongen krossade Newcastle i ligaspelet med hela 5-1. Vår tredje match var ligacupfinalen på Wembley som inte oväntat gick till förlängning. Där avgjorde Spurs dock tidigt och Chelsea lyckades därmed inte försvara sin titel från ifjol.

Messi avgjorde med två mål
I onsdagens Champions League förutspådde vi att Barcas klass skulle avgöra mötet med Chelsea. Leo Messi såg med två mål, varav det ena kom i matchens slutskede, till att fixa en 3-2 seger och laget är i praktiken klart för nästa omgång. Trots att Celtic hade ledningen två gånger lyckades man inte stå emot gästernas vassa offensiv. Unibets 1.88 visade sig vara ett bra drag.

Storseger för United
Lördagens möte i nordöstra England, mellan hemmalaget Newcastle och gästande Manchester United, slutade hela 5-1 och det blev verkligen tredje gången gillt för oss då vi missat två tidigare spel på United. Vi trodde att Sir Alex Ferguson skulle leda sitt lag till en bekväm tvåmålsseger och visst blev det så, även om varningssignalerna fanns där efter lagets batalj i Lyon några dagar tidigare. Ronaldo och Rooney var stora segerorganisatörer med två mål vardera och spelet satt till det klart spelvärda oddset 2.45 hos Expekt.

Spurs ligacupmästare efter förlängning
Under söndagen var det så dags för helgens stora händelse i fotbollseuropa. Ligacupfinalen på nya Wembley mellan Tottenham Hotspur och Chelsea slutade 1-1 efter full tid, vilket innebar att även vårt tredje spel prickades in till Betssons finfina 3.25. I förlängningen vann sedan Tottenham efter ett tidigt nickmål av Jonathan Woodgate. Under ordinarie tid hade Didier Drogba gett de regerande mästarna ledningen på frispark innan Spurs kvitterade genom Dimitar Berbatov på straff. Resultatet var rättvist då Spurs var det hetare laget matchen igenom och också skapade mest målchanser.

Inspirerade av tre klockrena spel tar vi denna vecka sikte på tre nya spel till fina odds!