Trippeln satt för andra veckan i rad

För andra veckan i rad prickade vi veckan som gick in alla tre spelförslag i trippeln. Därmed fick vi också en kanonstart på spelfonden, som hade premiär under vecka nio. Fonden, som bara tillåter oss att satsa en tiondel av det totala beloppet och som startade på 1000 kronor, är efter de lyckade spelen nu uppe i 1 129,75 kr. En start som heter duga.

Hemmavinst i nykomlingsmöte
I torsdags satsade vi 35 kronor på att Genoa skulle besegra bortasvaga Napoli till Expekts finfina odds 2,25. Matchen slutade 2-0 till hemmalaget och Genoa befäste i och med trepoängaren sin plats på den övre halvan av tabellen. Målen gjordes av Giuseppe Sculli och Marco Borriello och resultatet innebar en perfekt start på spelfonden.

Dansk talang ordnade oavgjort?
? och räddade därmed inte bara poäng till sitt Arsenal hemma mot Aston Villa, utan även nya sköna slantar till spelfonden. För det var ytterst nära att spelet på att båda lagen skulle måla sprack. När gästerna Villa tog ledningen i första halvlek var vi ganska säkra på att spelet skulle gå in men när normalt målglada Arsenal inte lyckades spräcka nollan under ordinarie tid såg vi också ut att missa trippelns säkraste spel. Då slog dock Nicholas Bendtner till och spelet till Expekts 1,90 kunde bockas av.

Kryss i portugisiskt derby
Trippelns tredje och sista match spelades i Portugal mellan Sporting och Benfica. Det heta derbyt luktade på förhand kryss och matchen slutade mycket riktigt oavgjord. 1-1 blev resultatet efter att Simon Vukcevic gett hemmalaget en tidig ledning innan Oscar Cardozo kvitterade strax innan pausvilan. Därmed satt också den tredje matchen till Expekts 3 ggr pengarna.