United körde över Arsenal

Denna vecka valde vi ut tre intressanta möten med vad vi ansåg bra spelvärda odds. Först ut var ett möte NHL där bortalaget hade statistiken på sin sida. Dessutom hittade vi ett bra spel på en toppmatch i Engelska Fa-cupen. Slutligen så fann vi ett fint odds i Premier League som inte fick undgå att spelas på. Men…

Bryta mönster
NHL är ju som bekant den bästa ligan som finns i ishockey. Det är dock så att hockey inte alltid följer det som man finner logiskt. Så även i hockeyns bästa liga kan allt hända och man får vara beredd på att det gör det emellanåt. Men det är ju också det som gör hockey lite speciellt och att det finns spelvärda odds på matcherna. Ottawa hade en förkrossande statisik mot New Jersey och vi fann oddset 2.50 spelvärt. Men de mötande lagen valde att bryta det mönster som vi funnit och matchen slutade oavgjort.

FA Cupen
I England så är FA-cupen av stor prestige så därför trodde vi att det skulle bli en jämn och spännande tillställning i mötet mellan Man United och Arsenal. Men det blev inte särskilt spännande. Däremot så måste det ha varit godis för ögat om man är Unitedsupporter. 4-0 till ett United som inte har varit i toppform den senaste tiden mot ett Arsenal som var inne i en positiv trend måste anses som lite galet. Tankarna var kanske på annat håll i Arsenal, annars blir det inte 4-0 i en sådan här match. Vi hade chansat på att Arsenal skulle leda i halvtid och att United sedan kvittera och matchen skulle sluta 1-1, men det var ju ganska långt ifrån sanningen.

La Liga
Racing Santander hade inte vunnit på de senaste 4 matcherna och Villarreal ligger några steg högre i tabellen. Med hemmaplan för Villarreal kändes som en helt klar spelbar etta med ett odds på 1.85. Det blev dock en mållös tillställning nere i Spanien, 0-0. Och det blev också facit för våra spel denna vecka. Vi har dock gott hopp om nästa vecka där det finns några bra spelvärda odds, bl. a. Champions League!