Historisk fight i helgen

The Natural mot The Hammer

Historiskt sett är denna helg mycket intressant, vi som följt UFC länge känner till de båda farbröderna som skall upp i Octagonen Randy ?the Natural? Couture och Mark ?The Hammer? Colman.  46 åriga Randy Colman är nog den fighter som på pappret ses som vinnare, en levande UFC legend som inte tycks varva ner på grund av ålder utan tvärt om han fightas mycket mer tekniskt och säkrare. Mark som var UFC:s första Heavyweight mästare vill bevisa att han fortfarande är att räkna med och går upp i Octagonen för sin största vinst någonsin.

:Bwin:

Randy Couture 1.25 – Mark Colman 3.55

Men Colman är inte här för att förlora han säger själv i en intervju att detta är hans största fight någonsin och han hatar att höra att han inte klarar av det längre. Han är här för att bevisa att han inte är uträknad och att han fightas för att vinna sin största seger.  Viljan att vinna denna match är det som driver honom. Vilja är ett kraftfullt verktyg i en så här stor fight, han kommer få det tufft men är viljan så stor att den räcker till seger?

Nate Marquarde mot Chael Sonnen

Båda tillhör klassens topp skikt och fightas för att komma ett steg närmare en chans att få gå om Middeleweigt bältet. Båda är potentiella fighters för att nå en titel fight.

:Bwin:

Nate Marquarde 1.30 – Chael Sonnen 3.2

Nate som är den något mer erfarna fightern kommer gå in som favorit, och trolig vinnare. Men varje fight är en ny fight och ett perfekt riktat slag kan avgöra.

Övriga spelbara fighter:

Matt Serra  1.65 – Frank Trigg 2.10

Damian Maia 1.30  – Dan Miller 3.20

Skribent: Big_R

Jag har varit aktiv i någon kampsport i närmare 23 år, det har framför allt varit Brottning och Boxning men sista åren har det varit MMA. Jag har alltid haft ett stort intresse för sportfighting och allt som rör kampen man mot man utan vapen.

Skriven den 2 februari, 2010