Sirius – AIK 2/5, odds, livestream, speltips

2 – 3 2018-05-02 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sirius – AIK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2018-05-02 18:51:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Sirius har inte riktigt lyckats lika bra inledningsvis i år som under förra säsongen. Bara en enda seger hittills och en plats i botten av tabellen. AIK å sin sida är som förväntat starka och har fortfarande inte förlorat en enda match. Vårt speltips är på seger för gästerna, precis som i mötet för en vecka sedan.. Speltipset ger oss 1,65 gånger degen hos LeoVegas.

Ingen upprepning från fjolåret

Sirius gick bra som nykomlingar i förra årets Allsvenska. De hörde länge till de främre lagen, men mattades på slutet och blev till sist sjua. Resultatraden på de fem första omgångarna i år är inte särskilt munter för deras del. En enda seger och bara fyra inspelade poäng ger en 14:e plats i tabellen i dagsläget. Den enda matchen hittills på hemmaplan slutade oavgjord, 0-0 mot Häcken. I de två efterföljande matcherna har de också blivit nollade. Först förlust med 1-0 mot Norrköping, sedan förlust med 2-0 mot AIK i förra omgången. Nu är det alltså dags för nytt möte med AIK och om det ska bli några poäng är det viktigt att målskyttet kommer igång igen. Bara två gjorda på fem matcher håller inte.

Ännu utan förlust

AIK har fortfarande nollan i förlustkolumnen intakt. Förra säsongen blev de tvåa i ligan, liksom året innan det. De senaste fem åren har de inte vunnit något SM-guld, men de har heller aldrig varit utanför topp 3. De håller en jämn hög nivå, och vi förväntar oss att se dem högt upp även i år. För tillfället är de tvåa, men siktet är högre inställt. De har vunnit fyra och kryssat två matcher av de sex de har spelat. Båda kryssen har kommit på bortaplan, medan samtliga vinster kommit hemma. De har i och med segern senast mot just Sirius två raka vinster. Bahaoui gjorde båda målen i förra omgången i 2-0-segern, medan Stefan Silva fick göra ett tidigt inhopp och satte 1-0 och Kristoffer Olsson stod för 2-0 när IFK Göteborg besegrades på Friends Arena. Vi tror att AIK tar tre nya poäng mot Sirius i jakten på pokalen.

Speltips - AIK fortsatt obesegrade

Sirius gjorde som många nykomlingar gör förra säsongen. De gick bra ganska länge och höll sig i toppen, men mattades av något på slutet och sjönk. I år har de inte alls öppnat lika starkt och har snarare haft det svårt. Mot ett alltid stabilt AIK har de redan förlorat en gång, och vi tror att de gör det på nytt. Vi spelar 2:an hos LeoVegas. Vårt speltips ger oss 1,65 gånger insatsen.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-04-29 22:05:06

Matchen är tippad av

Sirius - AIK odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Sirius - AIK i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till AIK och Betser gav då det bästa oddset till 1.71 gånger pengarna.

AIK vann det föregåendet mötet mot Sirius

Matchen slutade med en seger till AIK med 3 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan