AIK – Sirius 27/4, odds, speltips, streaming

AIK
vs
Sirius
2 – 0 2018-04-27 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för AIK – Sirius
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2018-04-27 18:17:37. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Ett AIK i god form tar emot ett Sirius som verkar få kämpa för att få ihop poäng i årets allsvenska. AIK har nosat på guldet i flera år och hoppas nu kunna utmana om den ädlaste valören i årets upplaga. Sirius gör sin andra raka säsong i allsvenskan och de får nog räkna med en kamp för överlevnad. AIK har övertaget vad gäller inbördes möten och Sirius förlorade båda mot Solnalaget förra året. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,41.

AIK ligger i topp

Efter fem spelade matcher ligger AIK på en andra plats i ligan med tre segrar, två oavgjorda och ingen förlust. Defensiven är riktigt stark med blott två insläppta mål på de fem matcherna. För finns det någon invändning mot AIK anno 2018 är det kanske att de gör lite få mål. Hittills har man gjort åtta. Offensiven har hackat lite grann, men man har lyckats avgöra matcher ändå. Flest poäng har Henok Goitom gjort med två mål och två assist.

Sirius har en match mindre spelad

En seger, en oavgjord och två förluster på fyra spelade matcher är facit för Uppsalalaget. Vinsten om borta mot Elfsborg och var lite överraskande. Förra gången man var i Stockholm förlorade man mot serieledande Hammarby. Spelet har inte riktigt nått förra årets höjder och risken är att de får det svårt i årets allsvenska. Laget är målsnålt både framåt och bakåt, man har bara lyckats med att göra två mål på de fyra matcherna och man har släppt in fyra. Då kom tre i förlustmatchen mot Hammarby.

Speltips – AIK vinner

För vår del så har vi svårt att se hur Sirius skulle kunna hota AIK. I vårt speltips har vi valt att spela på att Hemmalaget vinner och befäster sin position i toppen av tabellen. Vi spelar ettan hos Betser till oddset 1,41.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-04-26 09:45:05

Matchen är tippad av

AIK - Sirius odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Allsvenskan mellan AIK och Sirius så var AIK oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Betser gav då det högsta oddset till 1.41 gånger pengarna på AIK som vinnare.

AIK utgick med seger i det senaste mötet mot Sirius

AIK utgick med seger i mötet mot Sirius med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan