AIK – IFK Göteborg 25/9, odds, speltips, streaming

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för AIK – IFK Göteborg
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta AIK – IFK Göteborg i 25/9

Den 25/9 kommer AIK att möta IFK Göteborg. En match som spelas i Allsvenskan och som drar igång vid klockan 19:00.

AIK – IFK Göteborg speltips

 På vissa matcher plockar vi fram betting tips som är fria att använda. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt AIK – IFK Göteborg speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än AIK – IFK Göteborg så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

3-0 seger till IFK Göteborg senast

AIK och IFK Göteborg möttes tidigare under säsongen i Allsvenskan och det mötet slutade med en seger till IFK Göteborg med 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för AIK och IFK Göteborg

På hemmaplan har AIK gjort 9 mål i Allsvenskan, vilket innebär att AIK har ett snitt på 1,50 gjorda mål per match. På hemmaplan har AIK släppt in 0,33 mål i genomsnitt denna säsongen i Allsvenskan.

Under denna säsongen i Allsvenskan har AIK gjort totalt 16 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,33 mål per match. AIK har denna säsongen släppt in totalt 9 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har AIK 0,75 insläppta mål per match.

På bortaplan har IFK Göteborg denna säsong ett facit med 11 gjorda mål på 6 spelade matcher. IFK Göteborg har å sin sida ett bortafacit med 10 insläppta mål under säsongen i Allsvenskan.

Bortalaget IFK Göteborg har under säsongen i Allsvenskan totalt gjort 20 mål i de 12 matcher som man har spelat. Det innebär att IFK Göteborg har ett snitt på 1,67 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att IFK Göteborg släppt in 1,00 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.