IFK Norrköping – IFK Göteborg 27/8, odds, speltips, stream

IFK Norrköping
vs
IFK Göteborg
2 – 1 2018-08-27 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Norrköping – IFK Göteborg
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-27 18:26:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Norrköping måndag kväll och stadens fotbollslag IFK tar emot gästande IFK Göteborg. Senast Göteborgarna kom på besök åkte de på stryk och förlorade med 0-2. Vad gäller inbördes möten så är det hemmalaget som har den bättre statistiken med sju segrar, fyra oavgjorda och tre förluster i de 14 senaste mötena lagen emellan. Framför allt så har Göteborg svårt att vinna i Norrköping och har bara en seger där på åtta försök. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Come on till oddset 1,57.

Norrköping jagar toppen

Just nu ligger man på en tredje plats, fem poäng efter Hammaby på andra och sju efter serieledande AIK.  Formen är god med bara en förlust på sina 12 senaste ligamatcher. Man kommer till spel efter seger i svenska cupens första omgång mot Brottby mes hela 10-0. Så självförtroendet är på topp. Vi har flera gånger skrivit om deras starka mittfält och vi ser det som ett av allsvenskans bästa. När Simon Thern och Alexander Fransson är på topp så spelar laget en fin fotboll. Vidare är defensiven imponerande just nu med blott två insläppta på deras fem senaste. Om man skulle önska något så är det fler mål och en tydligare målskytt. Simon Skrabb leder den interna skytteligan med sex mål.

Göteborg börjar hitta rätt

Under våren såg det lite si och så ut både vad gällde poäng och spel. Men så sakteliga så har poängen börjat trilla in och spelet förbättrats. På sina fem senaste matcher har man tre segrar och två förluster och även om om det är lite av varannan match fortfarande så kan man börja blicka uppåt i tabellen istället för att rädas lagen bakom. Man har också plockat in Robin Söder, som bara är 27 år gammal trots att han varit med en evighet. Man har också värvat ytterligare ett par spelare för att täcka upp förlusten av Elias Mar Omarsson och Sebastian Eriksson, som båda lämnat för spel i Europa.

Speltips - Hemmalaget vinner

Klart är att IFK vinner, frågan är bara vilket. Norrköping är starka hemma och Göteborg är ojämna och ogillar Östgötaporten. Därför väljer vi att spela på hemmaseger i vårt Speltips. Vi spela ettan hos Come on till oddset 1,57.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-08-26 02:27:42

Matchen är tippad av

IFK Norrköping - IFK Göteborg odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan IFK Norrköping och IFK Göteborg i Allsvenskan var IFK Norrköping spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

IFK Norrköping utgick med seger i det senaste mötet mot IFK Göteborg

IFK Norrköping utgick till slut med seger med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan