Malmö FF – IFK Göteborg 6/10, odds, speltips, live stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Malmö FF – IFK Göteborg
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-10-06 17:30

In Allsvenskan, Malmö FF trifft IFK Göteborg um 17:30 am söndag söndag

Malmö FF – IFK Göteborg speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Betting tips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt Malmö FF – IFK Göteborg speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Malmö FF – IFK Göteborg så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Det senaste mötet mellan Malmö FF – IFK Göteborg slutade med ett kryss

Det senaste mötet mellan Malmö FF och IFK Göteborg i Allsvenskan, den 16/5, slutade oavgjort 0 – 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för Malmö FF och IFK Göteborg

På de 7 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Malmö FF gjort totalt 19 mål, ett snitt på 2,71 gjorda mål per match. På hemmaplan har Malmö FF släppt in 0,57 mål i genomsnitt denna säsongen i Allsvenskan.

Under denna säsongen i Allsvenskan har Malmö FF gjort totalt 25 mål på 13 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,92 mål per match. Malmö FF har under säsongen släppt in totalt 9 mål i ligan på de 13 matcher som spelats.

På bortaplan har IFK Göteborg denna säsong ett facit med 11 gjorda mål på 6 spelade matcher. IFK Göteborg har på bortaplan släppt in 10 mål i Allsvenskan. På de 6 bortamatcher som IFK Göteborg spelat så har man ett genomsnitt på 1,67 insläppta mål.

Bortalaget IFK Göteborg har under säsongen i Allsvenskan totalt gjort 20 mål i de 12 matcher som man har spelat. Det innebär att IFK Göteborg har ett snitt på 1,67 gjorda mål i varje match. IFK Göteborg har totalt spelat 12 matcher under säsongen och på dessa 12 matcher har man släppt in 12 mål, ett snitt på 1,00 insläppta mål per spelad match.