IFK Värnamo – Malmö FF 22/8, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Värnamo - Malmö FF
Matchfakta och matchinfo

Matchinfo IFK Värnamo – Malmö FF i Svenska Cupen

Med matchstart 18:30 så spelades matchen i Svenska Cupen mellan IFK Värnamo och Malmö FF, den 22 augusti.

Poängfacit IFK Värnamo

IFK Värnamo hemmafacit så här långt i Svenska Cupen är 0 inspelade poäng på 0 matcher. På hemmaplan har IFK Värnamo ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har IFK Värnamo under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har IFK Värnamo därmed 0,00 poäng per match.

IFK Värnamo har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Malmö FF

På 0 matcher i Svenska Cupen har Malmö FF nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Malmö FF har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Malmö FF under säsong tagit 0 poäng i event. Detta gör att IFK Värnamo har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Malmö FF tagit i Svenska Cupen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för IFK Värnamo - Malmö FF

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för IFK Värnamo och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Malmö FF på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.